100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

KarlK Spinnere

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af KarlK Spinnere. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste KarlK Spinner produkt lige her på Korsholm.dk

KarlK Spinnere

Dansk fremstillede spinnere af "kondom typen". Det er en fabelagtige spinner,  hvor krogstørrelsen nu er anpasset til de krogregler der er ved Skjern å. Spinnerne er monteret med en stærk VMC krog som samtidig er  nem at udskifte. Vægtene er også tilpasset til åens tunge strøm og fås i 20 og 24 gram og med 2 bladstørelser alt efter fisketeknik -  Str. 4 blad er "downstream" og størrelse 5 er "upstream".

Lidt om KarlK spinnere

KarlK er et lille vestjysk firma, der har fokus på fiskeri med spinnere efter havørred og laks, i de danske åer. Deres formål er at udvikle innovative spinnere, der både tilgodeser lystfiskeren og fisken. Og da en stor del af de fangede fisk genudsættes, er det vigtigt for os lystfiskere , at det kan ske så hurtigt og skånsomt som muligt. Og det kan det med gennemløbsspinneren. KarlK's ambition er, at blive ved med at udvikle nyskabende spinnere, der er med til at sikre et skånsomt og effektivt fiskeri efter laks og havørreder i de danske åer. Alle KarlK spinnere bliver håndlavet i Danmark.

Ideen til gennemløbsspinneren

Konceptet med KarlK gennemløbsspinnere til åfiskeri - samt markant mindre trekroge, der kroger bedre og skader mindre, blev oprindeligt beskrevet af Jens Bursell og ideen blev først publiceret i Fisk & Fri. Idéen med gennemløbsspinnerne var ikke blot at kunne bruge betydeligt mindre kroge - men også at muligøre brugen af en disgorger/krogløser til mere skånsom afkrogning 100 % under vand på især dybtkrogede laks og havørred, der kan være svære at afkroge i live med en normal spinner. Hos KarlK har de fintunet ideen og lavet en gennemløbsspinner med et foret rør. Efter at have haft et godt stykke over 100 forskellige modeller i åen, er de kommet frem til en spinner der løser de udfordringer der er med traditionelle spinnere. Med gennemløbsspinneren er det muligt selv at vælge den krog man ønsker, både størrelse og kvalitet. KarlK anbefaler, at der bruges en str 8, 10 eller 12 trekrog, også når der fiskes med store spinnere. Den lille krog sætter sig meget bedre fast i fisken og ofte sidder den lige i saksen. Men også når den sidder yderligt holder den fast, da den lille krog nemt kommer ind til selve bukket på krogen, samtidig med at der ikke er en tung spinner der får krogen til at hoppe af. Når fisken laver udfald med hovedet eller hopper over vandet, flytter spinneren sig op af linen og fjerner vægten fra krogen. Selv når fisken er kroget meget dybt, er det nemt at afkroge med en disgorger, uden at der kommer skader på fisken. Afkrogningen kan ske hurtigt og oftes uden at fisken kommer ud af vandet. Du trækker bare spinneren op af linen, tager discorgeren på linen og fører den ned til krogen, der nemt pilles ud, uden at sætte sig fast igen. Når du fisker med gennemløbsspinneren kan du enten lave et forfang på 60-70 cm med svirvlen eller bruge et flådstop over spinnerne i stedet for, men da gennemløbsspinnerer snor linen lidt mere end traditionelle spinnere, kan det være en god ide, at bruge svirvlen. Hvis du leder efter en KarlK spinner, så kan du helt sikkert finde den her.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre