100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

ABU Droppen

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af ABU Droppen. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste ABU Droppen lige her på Korsholm.dk

ABU Droppen

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af ABU Droppen

Her kan du finde Abu Droppen spinner. Både gedde, aborre, laks og ørred er blevet narret af Abu's legendariske "Droppen" Det er en spinner som har fanget fisk i mange årtier efterhånden og er en sand klassiker, som ikke må mangle i grejæsken. Den er kompakt i form, så den både kaster længere og fisker dybere end mange andre spinnere. Så leder du efter er Droppen spinner fra mærket Abu Garcia, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Om Abu Droppen spinner

En af de ting der er med Abu Droppen spinner er at den er super god til rigtig mange forskellige typer fiskeri. Denne Abu spinner er lavet med en aflang krop og har et farvet spinblad som er med til at give den en rigtig flot gang i vandet. Abu Droppen spinner har på grund af dette en lokkende gang i vandet, og har med denne teknik lokket rigtig mange fisk til hug.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre