100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Udsigtskikkert

Har du behov for en kikkert, der kan zoome ekstra meget ind, så skal du have fat på en udsigtskikkert hvor du har muligheden for et meget større zoom. Så står du og mangler en udsigtskikkert så se vores udvalg nedenunder.

Udsigtskikkert

Udsigtskikkerter er perfekte til de naturentusaster, som sætter ekstra pris på at observere naturens smukke dyr og landskaber. Hos Korsholm finder du en lang række af udsigtskikkerter i højeste kvalitet fra nogle af de mest populære brands i branchen. Heribland finder du bl.a. udsigtskikkerter fra Swarovski, Hawke, Zeiss og Nikon. I vores sortiment af udsigtskikkerter er prisniveauet utrolig blandet, hvor du finder en række af billige udsigtskikkerter med kvaliteterne i orden samt en række af udsigtskikkerter, der virkelig er toppen af poppen inden for optik til dyrespotting.

Hvor meget forstørrelse skal jeg bruge?

Som udgangspunkt afhænger det af, hvilket formål du skal bruge udsigtskikkerten til. Er det til at stille op ved vinduet, for at kigge på dyrene i haven, eller har du en interesse for at studere fulgevildt i naturen? Hvis du ikke er hardcore spotter, kan du nøges med en udsigtskikkert der forstørrer helt nede fra 16-48x. Ofte er 16-48x forstørrelse mere passende til spotting nær huset end 20-60x forstørrelse, da du sjældet har brug for at zoome 60x på så tæt hold. Har du derimod stor interesse for at kigge på naturens fuglevildt, anbefaler vi at vælge en udsigtskikkert, som forstørrer 20-60x. På den måde kan du se selv de mindste detaljer på fuglene.

Brug altid et stativ

Når du opererer med optik, med helt op til 60x forstørrelse, er det umuligt at holde stille uden et kikkertstativ. Derfor anbefaler vi klart at anskaffe sig et stativ for at bedste brugeroplevelse. Højden på kikkertstativerne er justerbare, og passer dermed næsten til alle.

Generelt om vores kategori med udsigtskikkerter

Her i kategorien kan du finde mange forskellige former for udsigtskikkerter om du så leder efter en kikkert på stativ, en udsigtskikkert med teleskop eller noget helt andet. Her i kategorien kan du finde udsigtskikkerter i til en fast lav og billig pris, samt har vi engang imellem en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et særligt godt udsigtskikkert tilbud. Så hvis du leder efter en kikkert til atr stille på dit stativ, så er du helt klart kommet til det rigtige sted, find din næste udsigtskikkert hos Korsholm. Du kan købe lige her online, eller i vores fysiske butik i Skjern, Danmark.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre