Julegaver byttes indtil d. 31. januar. Julegaver byttes indtil d. 31. januar.
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Flash fluebindning

Flash er et super fedt syntestisk materiale som ofte bliver brugt i alverdens fluer. Laks og havørred-, gedde-, kyst, og tropiske fluer har alle det til fælles at de kan indeholde flash. Altså et meget alsidigt materiale som man altid kan bruge. Se hele vores store udvalg af flash her.

Flash til fluebinding

Her kan du finde hele vores udvalg af flash til fluebinding, så hvis du leder efter flash til at lave dine fluer af, så kan du finde det her. Vi har her mange forskellige typer flash, som f.eks krystal flash, Flashbou Original, Angel hair, og meget mere. hvis du har brug for hjælpe til flash eller andet, så er vi altid klar til at hjælpe.

Udvalget af Flash til fluebinding

Her finder du alle mulige forskellige slags flash, og hvis du ikke finder lige præcis den slags flash du leder efter, så prøv at kontakte os, måske kan vi skaffe det hjem til dig. Så du kan få lige præcis det flash som du mangler for at din flue bliver helt perfekt.

Flash udenfor sortiment pt

Flashabou Magnum

Den klassiske glatte og bløde standard flash i magnum, som er en ingrediens i rigtig mange velfangende fluer. Som noget nyt er denne flash nu 44 cm i længden og dobbelt så bred.

Saltwater Angel Hair

En tykkere udgave af det mest populære flashmateriale  Flashfibrene er lige til at mikse ind i hårvingen. Angelhair giver fluerne en fantastisk “gnist”.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her