100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Angel Hair

Nok en af de mest populære flashmaterialer de seneste sæsoner. De super tynde flashfibre passer som fyld i en vinge, og giver fluen en fantastisk "gnist" der ofte kan lokke selv en træg fisk. Se hele udvalget af Angel Hair i denne kategori.

Angel Hair

Det mest populære flashmateriale gennem mange sæsoner. Super tynde flashfibre til at mikse ind i hårvingen. Giver fluer en fantastisk “gnist” og som ofte kan lokke selv en træg fisk.

Angel Hair

Få noget på krogen med Angel Hair Flash. Angel Hair er et tyndt og meget fin flash. Derfor bliver Angel Hair ofte brugt til at blande i lakse/åfluernes vinger. Angel Hair er er meget levende i vandet, da det er til den tyndere side og vil derfor fange fiskenes opmærksomhed. Angel Hair har mange anvendelsesmuligheder og kan da også klippes til mindre stykker og bruges til vinge på fiskeimitationer eller til at blande i dubbing. Tag et kig i vores store sortiment og find det Angel Hair Flash i den farve, der tjener dit formål.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her