100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Skind & Strips

Skind- og zonkerfluerne har virkelig vundet frem de seneste år. Om det er til laks-, havørred-, put- eller kystfluer. Tilfører fluen masser af liv og bevægelse. Se alle de forskellige skind og strips herunder.

Skind og strips til fluebinding

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af skind og strips til fluebinding. Her i kategorien finder bla. zonker strips som kanin zonkerstrips. Vi har både skind og strips i naturlige farver og mindre naturlige farver som er lidt lysere og nemmere at få øje på. Find dit skind og strips til fluebinding, lige her hos Korsholm.

Generelt om vores kategori med skind og strips

Vi har i denne kategori med skin og strips mange forskellige fluebindingsmaterialer som du kan finde. Her i kategorien kan du nemlig finde fluebindings produkter som:

Tiger barred zonker strips

Her i kategorien finder du primært tiger barred rabbit strips i et utal af farver. Denne type fluebindingsmaterialer er en form for plusset kanin pels med tigerstriber som fås i mange skrigende og lysende farver som f.eks pink, neon grøn og turkis.

3 mm. kanin zonkerstrips

Dette er som sagt en 3 mm. bred kanin zonkerstripe. Kanin pelsene i denne kategori er i nogle lidt mere naturtro farver her kan du bla. finde nogle grå brunlige naturlige kanin pels. Disse materialer til zonkerfluer er efterhånden meget velkendt, og kan næsten bruges til alle typer fiskeri. Dog er det et særligt godt materiale til put and take.

Two tones zonkerstrips

I vores Two tones zonkerstrips kategori finder du et stort udvalg af to farvede zonker striper hvor du kan finde en lille blanding af naturlige og syntetiske farver, så du kan finde noget der passer til din favorit måde at binde zonker fluer.

Future Fly Skind

Her i kategorien finder du alle vores skin fra FutureFly, hvor du bla. kan finde hele egern skind i både naturlige og syntetiske farver. Du kan også finde ræve pels fra FutureFly, som er perfekt til “bananen”.

Magnum Cut

Her finder du ekstra lange striber af pels fra. eks. kanin i forskellige mønstre og farver.

Micro rabbit strips

Denne kategori indeholder mindre og tyndere kanin strips i farver som f.eks grizzly, oliven og chartreuse.

Mink zonkerstrips

Her finder du som sagt vores zonkerstrips i mink pels, hvor du kan finde farver som grøn, gul og rød, alt efter hvad der passer til din fluebindings stil.

Zonkerstrips Texas Cut

Her finder du som sagt zonker strips Texas cut, hvor du kan finde hare zonkers i farver som orange og mørk oliven.

FF Tanuki

Tanuki fra FutureFly er helt enkelt noget lækkert og blødt hår med en lille smule stivere dækhår. Læderet er dejlig tyndt, og så kan det skæres ud i strimler til zonkerfluer.

FF Ondatra

Ondatra fra FutureFly er større stykker pels fra bisamrotter, som du kan bruge til fluebinding. Dette fluebindingsmateriale har et godt skind med tyndt læder, findes ofte i naturens grålige og brækkede farver. Den er tæt i underulden, og så har den tynde og blanke dækhår.

FF weasel

I denne kategori med Furtureflys Weasel kan du finde hele væsel skind i flere forskellige farver, som du kan bruge til din fluebinding.

FF kaninskind

Her kan du finde flotte hele kaninskind fra FutureFly. Disse store stykker af kaninskind kan bruges til mange forskellige ting, som f.eks til at lave crosscut, fronthackle eller magnum stripes.

Futurefly Opossum

FurtureFly Opossum er pungrotte skind fra FurtureFly, og er en af de mest populære skindtyper til laksefluer og havørredfluer. Skinfluer har efterhånden fået mange tilhænger bla. på grund af at det er et let materiale at arbejde med, men også fordi det er meget stærkt og levende.

FF egernskind

Her finder du egern zonker strips, store stykker egern skin og hele egern skin fra mærket FutureFly.

FF Nutria

Er pels fra sumpbæver eller bæverrotte. Dette fluebindingsmateriale er et godt alternativ til bucktail, isbjørn og egern. Det har lange tofarvede dækhår og kan bruges til mange fluer, som eks. Cascades, Flamethrower og Ally Shrimps.

Så som du nok kan se, så er vores udvalg af skind og strps til fluebinding næsten uendeligt, så kom og find dit næste skind eller zonker strip lige her hos Korsholm.