100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fluebindingsværktøj 

Der findes et hav af forskellige fluebindingsteknikker, som alle kræver en speciel form for værktøj. Derfor har vi her hos Korsholm gjort det så let som muligt at finde lige præcis det værktøj, der passer til din fluebinding. 

 

 

Værktøj til fluebinding

Godt fluebindingsværktøj er det halve af fornøjelsen ved at binde fluer. En god saks med et skarpt skær er et must i fluebindingen. Derefter kommer trådholderen. En trådholder med keramisk foring som føder tråden let, så den tynde bindetråd ikke springer. Når fjer og hackler skal tørnes om krogen,er en hackleklemme det helt rigtige værktøj til dette - og sådan kunne vi blive ved. Der findes et utal af fluebindeteknikker som alle kræver et fluebindingsværktøj af en eller anden art. Her på siden finder du et meget bredt sortiment i fluebindingsværktøj til fluebinding og det kan fås fra meget små og billige penge. Så hvis du leder efter noget godt fluebindingsværktøj, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Fluebindingsværktøjer

Her finder du alle vores kategorier indenfor værktøj til fluebinding. Hvis du findes du mangler en form for fluebindingsværktøj som du ikke kan finde der, så kontakt os endelig, måske kan vi skaffe det til dig, så du kan få det helt rigtige fluebindingsværktøj.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre