100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Hårmaterialer

Står du lige og mangler det helt rigtige hårmateriale til din næste flue? Hår kan bruges mere eller mindre til alle typer fluer og derfor er udvalget bredt. Søg og find dit hårprodukt i kategorien herunder.

 

 

Hårmaterialer til fluebinding

Her ses hele vores udvalg af hårmaterialer til fluebinding, så hvis de er en fluebinder på udkig efter hårmatrialer, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her kan du nemlig finde hårmaterialer som ged, egern, sølvræv og mange andre. Hvis du har brug for hjælp til valg af hårmaterialer, så står vi altid klar til at hjælpe omkring denne verden af hårmaterialer til fluebinding.

Om vores hårmaterialer til fluebinding

Binder du fluer er hårmaterialer næsten ikke til at komme udenom. Hår fra Elg eller hår fra hjort til muddler fluer, Polarræv til hårvinger eller ged til lange forførende vinger på laksefluer. Alt vores hårmateriale til fluebinding er selvfølgelig af høj kvalitet, og du kan finde alle mulige hårmaterialer, lige fra hjortehår til egenhaler. Hvis du ikke helt har fundet det hår materiale til fluebinding som du leder efter, så kontakt os endelig, så kan det være vi kan skaffe det.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre