100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fluebinding nakker & saddelskind

Her hos Korsholm elsker vi at binde fluer, og har gjort det i mange år. I denne kategori finder du alle vores nakker og saddelskind. Sjældent bindes en flue uden at der tørnes et front- eller kropshackle. Se hele udvalget herunder.

 

 

Nakker og saddelskind til fluebinding

Her på siden, finder du Korsholms store udvalg af nakker- samt saddelskind. Vi har samlet de mest populære brands såsom; Whiting og FutureFly, så du ikke blot får dig et skind til fornuftige penge, men også et af høj kvalitet. Hanesadlerne kan du bruge til alt lige fra tørfluer til palmerhackler på laksefluer. Hanens fjer karakteriseres ved mere stivhed i fibrene. Hvorimod hønefjerene er blødere, og mere runde i deres udtryk. De er til gengæld super gode til fronthacklere, også på laks- og havørredfluer. 

Det er på disse nakker og sadler, at Whiting i sin tid blev verdensberømt.

Whiting tørfluenakker

På nakker får du lange fjer, stive fibre, tynd stamme og en fibertæthed, der ikke ses hos andre, gør disse nakker til noget helt unikt. Suveræne fjer til tørfluerne.Der er en halv nakke i hver pakning og der ER rigeligt med fjer...

Whiting hanesadler 

Saddlerne her er også helt specielle, fordi længden på fjerene og fibertætheden sammen med den tynde stamme gør, at der kan bindes op til 10 fluer med en eneste fjer! Vær opmærksom på at fiberlængden oftest er til de små fluer (str. 12 og mindre), men skal du bruge fjer til feks. str. 10, så gør os lige opmærksomme på det, så kan vi finde en der passer.

Whiting Hebert Miner

Efterhånden som Whiting’s egne saddelskind udvikles mere og mere, fornemmer vi, at fiberlængden bliver kortere og dermed ikke helt så allround som dette produkt. Hebert Miner saddelskindene dækker over flere størrelser (ca. str. 8 og mindre) og er i en meget lækker kvalitet. Med op til 40 cm lange fjer kan der med lethed bindes flere fluer med et fjer.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre