100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Tørfluenakker og tørfluesadler

Både Keough og Whiting leverer nogle helt utroligt smukke fjer, som er yderst velegnet til tørfluebindning. Smalle fjer med korte, tætpakkede fibre, som kommer på en meget tynd stamme. De er nemme at bruge, og giver et fantastisk resultat. Se hele udvalget i kategorien herunder.

Whiting Tørfluesadler

Whiting hanesadler 

Saddlerne her er også helt specielle, fordi længden på fjerene og fibertætheden sammen med den tynde stamme gør, at der kan bindes op til 10 fluer med en eneste fjer! Vær opmærksom på at fiberlængden oftest er til de små fluer (str. 12 og mindre), men skal du bruge fjer til feks. str. 10, så gør os lige opmærksomme på det, så kan vi finde en der passer.

Whiting Hebert Miner

Efterhånden som Whiting’s egne saddelskind udvikles mere og mere, fornemmer vi, at fiberlængden bliver kortere og dermed ikke helt så allround som dette produkt. Hebert Miner saddelskindene dækker over flere størrelser (ca. str. 8 og mindre) og er i en meget lækker kvalitet. Med op til 40 cm lange fjer kan der med lethed bindes flere fluer med et fjer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her