100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fluebinding Fjer

Her hos Korsholm er vi vilde med fluebinding, og har mange års erfaring med det. Derfor har vi også et stort udvalg af fjer og hackler, til enhver flue. I denne kategori kan du finde hele vores store sortiment af fjer. Tjek dem alle ud herunder.

 

 

Fjer til fluebinding

Her finder du hele vores udvalg af fjer og hackler. Hos Korsholm er vi vilde med fluebinding, og derfor har vi selvfølgelig også et stort udvalg af fjer og hackler. Vi har derfor og mange forskellige slags fjer, og flere forskellige slags hackler. Så hvis du leder efter fjer, så har vi f.eks fjer fra påfugle, agerhøne, kalkun og meget mere. Hvis du derimod leder efter hackler, så er vi f.eks. hackler som hanehackler og softhackler til fluebinding. Du kan se hele vores samling af fjer og hackler herunder.

Om fjer og hackler

Som det nok allerede er klart, så indeholder denne kategori en masse fjer og hackler til fluebinding. Skulle det utænkelige dog ske, at du ikke har fundet hverken fjer eller hackler som du kunne bruge, så er du altid velkommen til at kontakte os, måske vi kan bestille det hjem.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre