100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Bålpander

Når man skal lave mad omkring bål, så er en bålpande et fantastik stykke værktøj at have. Her i kategorien har vi samlet hele vores udvalg af bålpander. Find din næste bålpande hos Korsholm. 

Bålpander

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af bålpander. Her i kategorien har vi flere forskellige bålpander til forskellige udendørsbrug. Find din næste bålpande lige her på korsholm.dk

Bålpande

For alle os der elsker at lave mad over bål, så er bålpander et fantastisk redskab. Med en bålpande kan man lave et lækkert måltid over bålet. Det giver bare en helt fantastisk følelse at sidde omkring et bål og bruge sådan en bålpande. Det er selvfølgelig ikke helt til at sige om det hundred procent er den bålpande og det gode mad, eller om det generelt mere er stemningen. Vi tror måske mest på begge dele. For selvom denne bålpande er et lækkert redskab at have ved hånden når man er samlet omkring et bål, så er der nok mere end en ting som spiller ind for at man skal have en god tid omkring bålet.

Hvis du er i tvivl om hvad du skulle lave med denne bålpande, så er pandekager altid et godt bud. Hvis dejen er laver hjemmefra, så er det dejlig nemt at hælde lidt dej ud på bålpanden og stikke den ind over ilden. Mens man så sidder og nyder det forhåbentlige gode vejr og dejlige stemning, så kan man også få en pandekage. Det er helt sikkert aldrig et minus.

Man kan selvfølgelig også lave mere aftensmad retter. Her er det jo nærmest kun fantasien som sætter grænser. Bålpanden kan bruges som din egen pande der hjemme. Forskellen på bålpanden og de pander du har hjemme er dog at de fleste er i jern for at de kan klare flammerne.

Bålpanderne fåes i flere forskellige størelser, så der helt sikkert en som passer til dig. Det gør det nemt at have bålpanderne med på tur, da du kan vælge dem som du syntes er nemmest at have med på udflugt.