100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

PVC waders

Et super godt produkt til dig som ikke stiller høje krav til pasform og åndbarhed, men blot skal bruge nogle solide waders. Et billigt alternativ til neopren og åndbare waders. Du finder hele vores sortiment af PVC waders i kategorien herunder.

PVC waders

PVC waders er en god gammel traver og går aldrig af mode. Det er en overkommelig investering og så er PVC waders nærmest uopslidelige.

Når du skal vælge PVC waders, er det ud fra din skostørrelse, da der er faste gummistøvler på alle PVC waders. Krop og skridlængde er gradueret efter skostørrelsen. Bruger  du f.eks. 43 i sko, anbefaler vi du går et nummer op i størrelse og sælger en str. 44. Så er du sikker på at der er plads til et par varme uldsokker. Da PVC waders ikke er åndbare er merinould og uldsokker godt som inderbeklædning. Uld er nemlig god til at absorbere fugt.

Der er ingen varme i PVC materialet. Derfor er det fordel at have varmt inderbeklæding. Er vandet koldt er det vigtigt med god isolering. Se eventuelt vores udvalg i  mellemlag til fiskeri og andre udendørsaktiviteter.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her