100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Skridtstøvler

Skridtstøvlerne er perfekte til vadning i lavt vand, eller når du bevæger dig rundt ved åen. De er nemme at komme i og ud af, mega slidstærke og så er er pvc skridtstøvler prismæssigt en overskuelig investering.

Skridtstøvler til fiskeri

 Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af skridtstøvler. Helt basalt så er skridtstøvler en form for gummistøvler der er ekstra høje. En ideel løsning for lystfiskere og skridtstøvler kan bruges i rigtig mange fiskesituationer. Ydermere er skridtstøvler rigtig behagelig at gå i og de er lettere og hurtige at træde i og af i forhold til waders. Skridtstøvler er rigtig populære til både sø- og åfiskeri.

Generelt om vores skridtstøvler

Ligesom waders, så anvendes skridtstøvler indenfor mange forskellige aktiviteter og brancher, om det så er lystfiskeri, arbejde, outdoor eller jagt. Lige meget hvad dit behov er, så vil skridtstøvler altid være et godt og funktionelt stykke fodtøj, hvis du vil undgå at få våde ben og derved blive kold. Her i kategorien med skridtstøvler finder du bla. nogle PVS skridtstøvler som også i nogle kredse bliver kaldt for en gummi skridtstøvle. Mange af vores skridtstøvler er super nemme at tage både af og på, da der er monteret en beltestrop på ydersiden af støvlen, hvilket gør at du nemt kan hive dem af og på. Selvom at fiskeri er en sport, så står man ofte stille i vandet og fisker. Derfor er mange af disse skridtstøvler også lavet med en sål der kan fungere både over og under vandet, så du kan gå på land som du har lyst til, eller stå stille i vandet. Her i vores kategori med skridtstøvler har vi selvfølgelig altid faste lave og billige priser, og til tider har vi også en form for udsalg, hvor du nogle gange kan finde et rigtig godt skridtstøvle tilbud. Du kan her i vores store udvalg af skridtstøvler finde skridtstøvler i gummi og du kan også finde skridtstøvler neopren. Grundet vores store udvalg kan du her finde skridtstøvler til både børn og voksne, samt kvinder og mænd, i mange af de naturlige farver som grøn, grå, brun og sort. Vores skridtstøvler til fiskeri er også i høj kvalitet, da vi forhandler mange af de kendte mærker inden for fiskeri, f.eks har vi Scierra skridtstøvler, Ocean skridtstøvler og Kinetic. At vores støvler er i høj kvalitet betyder selvfølgelig også at vi har åndbare skridtstøvler. Så hvis du leder efter en skridtstøvle eller to, så er du kommet til det helt rigtige sted.