100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Brugt kikkert

Står du lige og mangler det helt rigtige jagtudstyr? Her hos Korsholm kan du finde alt det grej og lir du har brug for til din jagt. Vi har mere end 100 års erfaring indenfor jagt, så vi ved en ting eller to om hvilket jagtudstyr man skal anvende for at få en succesfuld jagt.

Brugt kikkert

Her i kategorien kan du se hele vores udvalg af brugte håndkikkerter. Her i kategorien kan du nogle gange være heldig at finde en brugt håndkikkerter fra nogle kendte mærker som Zeiss og Lecia. Du kan være heldig at finde en brugt håndkikkert både uden og med afstandsmåler eller en anden form for præference som du måske har. Det skifter meget hvilke brugte håndkikkerter vi har, så det er med at holde godt øje.

Generelt om vores kategori med brugte håndkikkerter

Hvis du du leder efter brugt optik så kan du her i kategorien finde vores udvalg af brugte håndkikkerter. Det kan helt klart være en god ide at købe en brugt håndkikkert, for det første er prisen ofte helt suveræn bare fordi det er brugt, og dette er næsten lige meget om den er brugt meget eller lidt, det som det afhænger mest af er hvor medtaget den er. Her i kategorien kan du være heldig at finde lige præcis den brugte kikkert som du gør og leder efter, om du så leder efter en brugt Zeiss håndkikkert eller en brugt Leica håndkikkert med afstandsmåler. I skrivende stund har vil bla. en brugt Swarovski håndkikkert og Nikon, Stein og Zeiss håndkikkerter. Så der er en rigtig god chance for at du kan finde din næste brugte håndkikkert lige her hos Korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre