100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

CZ

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af CZ. Millioner af tilfredse kunder bekræfter, at CZ betragtes som en global standard inden for sit område.

CZ

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af CZ

CZ Groups Kvaliteter

CZ Group har gennem mange år været førende på markedet for skydevåben, og CZ-mærket er nu synonymt med design, originalitet, pålidelighed, nøjagtighed, førsteklasses kvalitet og rimelige priser. Dette er gentagne gange blevet bekræftet af de mange glade kunder, hvis antal stiger betydeligt hvert år.

CZ Group er dedikeret til at imødekomme behovene for alle typer kunder, så du kan finde den helt rigtige model, der passer til dig og dine behov - med den højeste tilfredshedsgaranti.

Om CZ

CZ blev grundlagt i 2013, men virksomhedens historie går tilbage til 1936, da Česká zbrojovka skydevåbenfabrik blev etableret i Uherský Brod, Tjekkiet. Fabrikken blev opført før 2. verdenskrig af den tjekkoslovakiske stat med det strategiske mål at placere skydevåbenproduktionen længere væk fra den tyske grænse. Den var et af de største og mest moderne våbenproduktionsanlæg i Europa. Efter Anden Verdenskrig begyndte fabrikken gradvist at udvide sin produktion til at omfatte en komplet vifte af skydevåben, hvilket førte til en stærk positionering på skydevåbenmarkedet.

I 1997 blev CZ-USA etableret i USA for at håndtere lokal distribution, salg og service af skydevåben.

I 2004 købte CZ skydevåbendivisionen fra Zbrojovka Brno, og i 2005 blev Dan Wesson Firearms også opkøbt gennem CZ-USA. I 2015 erhvervede CZG en majoritetsandel i 4M Systems, en leverandør af taktisk udstyr.

I 2018 erhvervede CZG en aktiepost i Vibrom, en virksomhed, der er specialiseret i MIM-teknologi. I 2020 erhvervede CZG en minoritetsandel i Spuhr i Dalby AB, en svensk producent af optiske monteringsløsninger til skydevåben. Samme år blev CZG også børsnoteret på Prags børs.

I maj 2021 erhvervede CZG en 100 % ejerandel i Colt Holding Company LLC, moderselskabet til den amerikanske våbenproducent Colt Manufacturing Company LLC, samt dets canadiske datterselskab Colt Canada Corporation.

CZG - Česká zbrojovka Group SE beskæftiger i øjeblikket omkring 2.000 medarbejdere i Tjekkiet, USA, Canada og Tyskland. CZG ejes i øjeblikket 81,2 % af Česká zbrojovka Partners SE, mens de resterende 18,8 % er frit omsættelige aktier.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre