100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Geddefluer

Geddefiskeri med flue er meget populært, og med god grund - Det er super intenst! Her hos Korsholm har vi mange års erfaring med geddefiskeriet, og vi har samlet nogle af det bedste geddefluer til dig. Find dem allesammen i kategorien herunder.

Geddefluer til fiskeri

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af geddefluer til fluefiskeri og geddefiskeri. Vi har i denne kategori samlet et udvalg af forskellige geddefluer i forskellige farver, størrelser og mønstre, så du kan finde en geddeflue som passer lige præcis til dig. Det er slet ikke så vanskeligt at kaste med store fluer på en fluestang. Prøv geddefiskeri med flue. Det er voldsomt spændende og giver høj puls. Find din næste geddeflue lige her hos Korsholm.

Fisk med geddeflue

Generelt om vores geddefluer

Du kan i denne kategori finde alle vores geddefluer som er færdig bundet fluer. Hvis du hellere selv vil lave din egen geddeflue kan du prøve at kigge i vores kategori med fluebinding, hvor du selv kan finde de forskellige materialer til den helt rigtige geddeflue. Det at binde en geddeflue selv, kræver for det første en rigtig stor passion og det kræver også rigtig meget energi, i hvert fald hvis man skal lave den helt rigtige geddeflue, som både kan holde til mange fisketure, men også fange en masse store fisk. Derfor kan det nogle gange være en god ide at købe en færdiglavet geddeflue, hvor der allerede er tænkt på alle de her ting. Der findes et hav af forskellige geddefluer og alle har forskellige farver, mønstre og størrelser, men den vigtigste fællesnævner er at de kan modstå en geddes skarpe tænder. Geddefiskeri kan være en helt særlig oplevelse, da der kommer en helt bestemt følelse når man hiver så står og stærk en fisk på land. Gedder kan være snu, og de kan derfor sagtens finde på at følge din geddeflue flere meter før de hugger på, så geddefiskeri handler også tildeles om tålmodighed og ihærdighed, for det eneste man kan gøre er at smide fluen det samme sted som man ved gedden er igen og igen, indtil den bider på. Vi har her hos Korsholm flere forskellige ting til geddefiskeri, f.eks har vi geddekroge og geddeforfang som du kan bruge i forbindelse med dit fiskeri, så hvis du leder efter et geddeflue forfang, så kan du finde det der. Du kan i denne kategori finde mange forskellige geddefluer, som f.eks flash geddeflue, Pearl og Mylar Pike. Så hvis du er ude på køb af geddefluer, så er vi klar på et salg af geddefluer. Find din næste geddeflue lige her hos Korsholm.
Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre