100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Powerbait Med Frugtsmag

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Powerbait Med Frugtsmag. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Powerbait Med Frugtsmag lige her på Korsholm.dk

Powerbait Med Frugtsmag

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af Powerbait med Frugtsmag.

Berkley Powerbait, der uden sammenligning er verdens mest populære Put & Take-agn, introducerer netop nu en saftig nyhed, der nok skal skyde sæsonen i gang ved de danske og udenlandske ørredsøer - nemlig Berkley Powerbait Fruit. Der er bl.a. tale om 6 nye duft- og farvevarianter, der er tilsat en række nye naturlige frugtdufte, som allerede har vist sig at være super-effektive, og som nok skal blive mange P&T-fiskeres favoritter i fremtiden.

Alle 6 varianter indeholder naturligvis stadig den samme unikke Powerbait-formel, der gør Berkley PowerBait® uimodståelig for fiskene, og som gang på gang har vist sig alle andre naturlige såvel som kunstige agn overlegne. Berkley PowerBait® er nem at anvende for både børn og voksne, og agnen kan formes efter behov og temperament.Du kan fiske både stationært på bunden eller aktivt efter et bombardaflåd, og giver dermed mulighed for et yderst varieret fiskeri.