100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Jagttøj dame

Her i kategorien kan du finde alt vores jagttøj til damer. Vi har et stor udvalg af en masse forskellige brands, så der er helt sikkert noget dame jagttøj for dig. Find hvad du har brug for herunder. 

Jagttøj til dame

Mange siger at der ikke findes dårligt vejr men kun dårlig beklædning. Det kan de til dels have ret i. Det gælder om at tilpasse sit jagttøj til vejrforholdene, og for at kunne dét i Danmark, er det nødvendigt med et godt klædeskab, hvor det mest nødvendige jagttøj som jagtjakker til kvindervestehatte og caps er til stede. En kold morgen er intet problem med det rigtige jagttøj, og for at kunne holde varmen er de rigtige jagtbukser til kvinder, lige så vigtige som jakken. Alle dette jagttøj er i højeste kvalitet og kommer fra kendte brands som Härkila, Seeland og Fjällräven.

Dame beklædning

Af damebeklædning kan du finde en lang række af kvalitetstøj til udøvelse af jagt eller til outdoor brug. Du finder bl.a. et stort sortiment af jakker og bukser. Noget som kendetegner vores udvalg af damejakker og damebukser er, den gode kvalitet, store komfort og stilfulde design. Det er vigtigt for os at have noget til alle typer kunder, så derfor har vi et ekstraordinært stort sortiment af jagttøj til kvinder. Hos os finder du stilfulde og funktionelle jakker til kvinder fra de velkendte brands, Fjällräven, Härkila, Seeland samt flere. Det samme er gældende for vores sortiment af jagtbukser til kvinder. Du kan finde bukser med stor komfort til enhver lejlighed fra nogle af det mest populære outdoor mærker i Europa.

Handsker samt hatte og caps er vigtige beklædningsdele, til at holde på varmen samt gå mere i ét med naturen. Du kan bl.a. finde traditionelle jagthandsker og camouflagehandsker, så du har beklædning til alle situationer. Det samme gælder for vores sortiment af hatte og caps, hvor der er noget til enhver smag.

Til flugtskydning tilbyder vi forskellige skydeveste til kvinder og forskellige veste til aktiv jagt. Derudover kan du finde dunveste fra Fjällräven til outdoor- eller hverdagsbrug. Til at have under vesten har vi et godt sortiment af dametrøjer. Her finder du både trøjer i strik, bomuld og fleece. Hvis man har en præference for det overstående materiale, fleece, har vi samlet alt vores tøj til kvinder i materialet fleece. Så kan du nemt og hurtigt se hele vores sortiment af fleecebeklædning til kvinder.

Når vi kommer til foråret og sommeren, kan det være rart at have noget lettere beklædning, som passer til de varme temperaturer. Til overkroppen tilbyder vi kortærmede skjorter og T-shirts fra Fjällräven. Fra samme brand har vi et sortiment af shorts og nederdele.

Som tilbehør til din beklædning kan du finde et stort sortiment af accessoires til kvinder. I accessories finder du strømper og sokker, gaiters, bælter og meget mere.

Det kan nogle gange være svært af finde og udvælge det rigtige beklædning. Til at hjælpe dig med denne svære proces, har vi medarbejdere der specialiserer sig i jagtbeklædning, som kan guide og vejlede dig. Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, kan du besøge os i vores fysiske butik eller ringe til os på tlf. 96 80 20 20. Så kan vi svare på dine spørgsmål.

Generelt om vores jagttøj til kvinder

Her i kategorien kan du som sagt finde hele vores udvalg af jagttøj til kvinder. Så hvis du er en kvindelig jæger som er på udkig efter noget tøj at gå på jagt i, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her i kategorien har vi altid jagttøj til kvinder til en fast lav og billig pris, samt har vi engang imellem en form for udsalg eller outlet, hvor du nogle gange kan finde en ekstra godt tilbud på jagt tøj til kvinder, dette kunne eks. være i forbindelse med Black friday eller jul. Alt det jagttøj til kvinder som du kan se her, kan selvfølgelig købes online lige her på vores webshop, samt kan størstedelen af det også købes i vores fysisk butik på jægervej 5, Skjern, Danmark. Her hos Korsholm har vi et stort udvalg af jagttøj til kvinder, både i mange forskellige farver, mønstre, former og størrelser, så lige meget om du leder efter jagttøj i store størrelser til kvinder, eller små størrelser til kvinder, jagttøj i grøn, brun, orange eller camouflage, så kan du finde det lige her i vores kategori med jagttøj til kvinder. Vores sortiment af jagttøj til dame er nøje udvalgt, så du her kan finde nogle af de bedste mærker indenfor jagt, du kan f.eks finde Härkila og Seeland jagttøj til dame, samt unikke og flotte mønstre, som f.eks tweed jagttøj til damer i forskellige varianter og str. Find dit jagttøj til kvinder lige her hos Korsholm.