100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Jagtbælte

Står du lige og mangler et jagtbælte så er du det rette sted. Her har vi forskellige kvaliteter så lige meget om du leder efter et jagtbælte i læder eller et elastikbælte i stoflignende materiale med plastikspænder eller metalliske spænder, så kan du finde det nedenfor.

Jagtbælte

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af bælter og livremme til jagt. Vi har her på siden samlet et udvalg af jagtbælter fra kendte mærker som Fjällräven, Härkila og Seeland. Find et smart jagtbælte eller livrem lige her hos Korsholm.

Generelt om vores kategori med bælter og livremme til jagt

Her i kategorien kan du som sagt finde vores udvalg af jagtbælter og jagtlivremme, som du kan købe her online på vores webshop, eller i vores fysiske butik i Skjern, Danmark. Her i kategorien kan du f.eks finde Härkila bælter, Seeland bælter og Fjällräven bælter som alle kan bruges til jagt. Vi har her i kategorien flere forskellige jagtbælter af forskellige kvaliteter så lige meget om du leder efter et jagt bælte i læder eller et elastikbælte i stoflignende materiale med plastikspænder eller metalliske spænder, så kan du finde det her. Her i kategorien finder du f.eks et lysebrunt eller mørkebrunt læder bælte fra Seeland, Fjällräven eller Härkila. Husk at du udover bælter og livremme til jagt også kan finde alt muligt andet jagttøj som kan passe til et jagtbælte, f.eks har vi også jagtseler. Find dit næste bælte til jagt eller livrem til jagt lige her på siden.