100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Jagtshorts

Til de varme dage i dit revir skal der et par gode short til. Tjek vores udvalg ud nedenfor.

Jagtshorts til herre og dame

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af jagtshorts fra mange kendte mærker, som f.eks Härkila, Fjällräven og Deerhunter. Denne kategori dækker over shorts som er velegnet til jagt i varmt terrain. Find jagtshorts lige her.

Generelt om vores kategori med jagtshorts

Her i kategorien finder du hele vores udvalg af jagtshorts som du kan købe her online på vores webshop eller i vores fysiske butik i Skjern, Danmark. Her i kategorien finder du lidt forskellige shorts til jagt i forskellige dæmpede farver som bla. brun eller grøn. Du kan her i kategorien finde jagtshorts, men hvis du hellere vil kigge på bukser med lynlås og aftagelige bukseben, kan du prøve at kigge i vores kategori med jagtbukser. Find dit næste par jagtshorts lige her hos Korsholm. Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af jagtshorts til kvinder og jagt nederdele. Disse jagt shorts og jagt nederdele er perfekte til jagt hvor du befinder dig i ukompliceret og varmt terræn. Så hvis du er på jagt efter nogle korte jagtbukser til dame, så er vores kategori med jagt shorts og nederdele lige noget for dig.

Generelt

Som nævnt tidligere, så kan du her i kategorien finde hele vores udvalg af jagtshorts og jagt nederdele til kvinder. Du kan i denne kategori finde slidstærke og funktionelle jagtshorts og jagt nederdele til kvinder. Vi har i denne kategori flere forskellige farver, som alle har det til fælles at de er i nogle dæmpede jordfarver, så de ofte ikke vil skille sig for meget ud fra det omgivende terrain. Så hvis du er på jagt efter nogle jagtshort eller i nederdel til jagt, hvor du stadig kan have lidt i lommerne, så er du kommet til det rigtige sted.