100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Jagt fleece

At have en fleecetrøje med på jagt kan være en god ide. Hos Korsholm har vi et bredt udvalg af fleecetrøjer til jagten. Så tag et kig herunder for at finde din næste fleecetrøje, som du kan have med på jagt. 

Jagt fleece

Her finder du alt vores jagt fleece. Derfor kan du i denne kategori finde en masse forskelligt fleecetøj til kvinder, som er velegnet til jagt. Her i kategorien kan du både finde fleecetrøjer og fleecejakker til kvinder. Find din jagt fleece til kvinder lige her hos Korsholm.

Generelt om vores kategori med jagt fleece

Her i kategorien finder du som sagt hele vores sortiment af jagt fleece til dame. Vi har i denne kategori fleece i mange forskellige former og farver, som alle har det til fælles at de passer perfekt til den kvindelige jæger. Her i kategorien finder du bla. jagt fleecejakker til dame, jagt fleecetrøjer, jagt fleeceveste, samt jagt fleece huer og handsker til kvinder. Meget af vores jagt fleece til dame er i en farvepalette af naturlige og dæmpet farver, som passer ind i skoven og naturen, vi har f.eks flere forskellige jagt fleece til kvinder i nuancerne grøn og brug. Vi har i denne kategori med jagt fleece til kvinder også flere af de velkendte mærker indenfor jagt verden, derfor kan du i denne kategori også finde jagt fleece til kvinder fra kendte mærker som Härkila, Fjällräven og Seeland. Find din jagt fleece til dame lige her hos Korsholm.