100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Jagttrøjer

Kategorien dækker over alt fra tynde bluser til dejlig lune uld sweaters. Som mellemlæg, yderlag eller som en den pæne trøje over din smarte jagtskjorte. Hold varmen med stil og køb en lækker jagttrøje hos Korsholm.

Jagttrøjer til dame og herre

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af jagttrøjer. Hvis du hellere vil se hele vores udvalg af beklædning, kan du kigge i vores kategori med jagttøj. Men hvis du bare er på udkig efter en jagttrøje, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Generelt om vores jagttrøjer

Her i vores kategori med jagttrøjer finder du som sagt hele vores udvalg af trøjer til jagt. Disse jagttrøjer dækker derfor over en masse forskellige type trøjer, som f.eks cardigan der kan bruges til jagt måske som en form for mellemlag, vi har også jagttrøjer som sweater, sweatshirts og pullover som lidt bedre kan bruges i hverdagen også, og ikke kun til jagt. Vi har i denne kategori også et lille udvalg af skjorter som kan bruges under en jagtjakke, men hvis du gerne vil se hele udvalget kan du finde dem under vores jagtskjorter. Vi har også jagttrøjer med hætte, som også nogle gange bare bliver kaldt en jagt hoody eller hættetrøje. Her i kategorien finder du også nogle af de lidt varmere trøjer, som f.eks strik og fleece trøjer der kan bruges til jagt. Find din næste jagttrøje lige her hos Korsholm.

Her i vores kategori med jagttøjer til kvinder, finder du flere forskellige trøjer som er velegnet til jagt og til kvinder. Så hvis du er en kvindelige jæger på jagt efter en god jagttrøje til dame, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Jagttrøjer til kvinder

Når man er på jagt, er det godt at have et varmt lag under jakken til at isolere. Alt efter om du skal sidde stille i et tårn eller skal drive en skov igennem, kan du vælge en jagttøje med passende tykkelse. Disse jagttrøjer kan også bruges i fritiden, så hvis du ikke er på udkig efter en jagttrøje til kvinder, som skal under jakken, kan den også let bruges derhjemme i fritiden. Formålet med jagttøjen vælger man selvfølgelig selv, og med de mange flotte designs fra Härkila, Fjällräven og Deerhunter, kan du helt sikkert finde noget efter din smag. Jagtrøjerne til kvinder i denne kategori består primært af sweaters og cardigans alt efter om du ønsker med lynlås eller ej.

Generelt om vores jagttrøjer til kvinder

Her i vores kategori med jagttrøjer til kvinder finder du som sagt hele vores udvalg af jagttrøjer som passer perfekt til dame. Her i kategorien finder du bla. jagt pullovers til kvinder, og flere forskellige jagt sweaters til dame. Vi har i denne kategori jagttrøjer til en hver smag, så uanset hvilken farve du godt kan lide, eller om du skal bruge en stor eller lille størrelse, så har vi en jagttrøje til kvinder, som passer til dig. Find dine jagttrøjer til kvinder lige her hos Korsholm.