100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Outdoor tøj

Hos Korsholm finder du et meget stort udvalg af outdoor tøj. Der er til varme og kolde, regnfulde eller solskinsfyldte dage, men også til kolde nætter – kig i denne kategori, for at finde præcis det outfit, du skal bruge til din outdoor interesse. 

Outdoor tøj

Hos Korsholm har vi alverdens outdoor tøj, som du kan finde her på webshoppen, eller i vores fysiske butik i Skjern. Her har du mulighed for at finde outdoor tøj til både herre og dame, eller kigge i alle vores mange kategorier med outdoorbeklædning. Find dit outdoor tøj lige her hos os.

Genkender du følelsen af behageligt, velsiddende og funktionelt tøj?

For din påklædning gør en masse godt for dit velbefindende – så hvorfor dog gå på kompromis med det…? Af den grund vil vi gerne vise dig nogle topaktuelle eksempler på smart, komfortabelt, og dejlig slidstærkt tøj fra Fjällräven, Lundhags og Montane. Alt sammen herligt tøj, der er som skabt til at nyde sommeren i! Hos Korsholm har vores egne outdoorentusiaster sammensat et alsidigt sortiment, der både kan bruges på korte og lange udflugter i naturen, men samtidig også passer godt som praktisk hverdagstøj i mange sammenhænge.

Om outdoor tøj

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af outdoor tøj. Det at vælge det helt rigtige outdoor tøj er ret så vigtigt når man gerne vil lege og bruge naturen, så man er iklædt det helt rigtige outdoor outfit, lige meget om det så er godt eller dårligt vejr, du ved jo hvad med siger, der er ikke noget som hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Her i kategorien med outdoor tøj finder du et stort udvalg af outdoor beklædning fra nogle af verdens bedste producenter inden for outdoor tøj. Så hvis du leder efter noget kvalitets outdoor tøj i forskellige prisleje alt efter præference, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Skiftende vejr

At have den helt rigtige outdoorbeklædning gælder ikke kun om at finde noget som enten kan hjælpe dig med at holde varmen, eller sikre at du ikke bliver overophedet. Nogle gange har man brug for noget som kan begge dele, f.eks i vores lille land Danmark, hvor vejret hurtigt kan skifte fra regn til sol, og det nogle gange kan føles som om der er en verden til forskel hvis en sky lige pludselig dækker for solen. Derfor er der nogle gange brug for en outdoor beklædning, som kan skifte lige så hurtigt som vejret, dette kan f.eks være være med den klassiske lag på lag påklædning, hvor man nemt og effektivt kan skifte ud i de forskellige lag for at regulere sin egen varme, til ens egen komfort. Noget andet kan være zip-off bukser, hvor man hurtigt kan lyne nogle stykke af og på, alt efter om man vil have mere eller mindre varme. Når man snakker lag på lag påklædning inden for outdoor tøj, så kan det også være en fordel med en rygsæk, så man nemt kan have det aftaget tøj med videre på sin færd.

De forskellige årstider

Ens outdoor beklædning skal selvfølgelig også passer til årstiden, om det så er vinter, sommer, efterår eller forår. Det er selvfølgelig ikke helt sort og hvidt hvordan man skal klæde sig på til de forskellige årstider, men som en tommelfingerregel indenfor outdoor tøj, så siger man:

Forår og efterår

Her er vejret med omskifteligt, og det kan derfor her være en god ide at køre med flere lag, dette kan man f.eks gøre ved hjælp at softshell jakker, fleecejakker, skaljakker og veste.

Sommer

Om sommeren er det ofte varmere, og det er derfor en god ide at bruge ting som t-shirts, skjorter og shorts, muligvis suppleret med en kasket eller solbriller, for at skærme for solen.

Vinter

Om vinteren hvor det ofte er koldere, skal der nogle gange lidt ekstra varme til, dette kunne eks være i form af dunjakker eller andre varme jakker, suppleret med huer og handsker.

Uanset årstiden så er det generelt en god ide at bruge flere lag, så man nemt kan justere til i sin påklædning, og dette gælder også om du så bare er en tur i skoven, på vandretur, trekking, camping eller lejrtur.

Funktionelt outdoor tøj

Outdoor tøj kan have mange forskellige funktioner og detaljer, alt efter præferencer og behov. Generelt skal outdoor være let, varm være svedtransporterende og samtidig have en god åndbarhed. Hvis tøjet ikke besidder disse egenskaber kan du risikere at blive våd og kold, og din outdoor oplevelse, kan hurtigt blive en træls affære. Outdoor tøj kan også sagtens have mange andre smarte funktioner som vind og vandtætte materialer, isolering, letvægt, slidstærkt og meget mere.

Om vores kategori med outdoor tøj Her i vores kategori finder du og robust slidstærk beklædning til outdoor og andet indendørs beklædning, som passer perfekt til outdoor entusiaster. Meget af dette outdoor tøj har en tilpasset pasform, hvor funktionalitet og teknik er i højsædet, men stadigvæk med i flot visuelt udtryk, hvor der ikke er gået på kompromi med designet og udseendet.

Generelt om vores outdoor tøj

Her i kategorien finder du hele vores udvalg af outdoor tøj, hvilket vil sige at du i denne kategori kan finde outdoor tøj til dame, samt outdoor tøj til herre. Her i kategorien har vi et stort udvalg af outdoor tøj, hvilket vil sige at du nemt kan finde outdoor tøj i både store størrelser og outdoor tøj i små størrelser. Her i kategorien med outdoortøj har vi altid en fast lav og billig pris på alt vores outdoor tøj, samt har vi engang imellem en form for udsalg eller outlet, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt outdoor tøj tilbud, dette kunne eks. være i forbindelse med Black Friday eller til jul. I denne kategori finder du både outdoor tøj til mænd og kvinder, samt kan du finde noget helt billigt outdoor tøj, samt det lidt dyre. Find dit outdoor tøj lige her på vores online webshop, eller i vores fysiske butik i Skjern, Danmark.

Find fritid og outdoor tøj lige her hos Korsholm. Vi har mange forskellige former, størrelser, farver og funktioner indenfor outdoor tøj, du kan f.eks finde gore tex outdoor tøj eller outdoor tøj i khaki farver, vi har også outdoor tøj som er særlig miljøvenligt, som fra noget af det fra mærket Patagonia. Så hvis du gerne vil købe noget outdoor tøj, så har du rig mulighed her. Find alt indenfor outdoor tøj og outdoor beklædning. Her kan du både finde outdoor tøj til dame, og outdoor tøj til herre. Vi har altid en god pris på vores outdoor tøj, og holder også nogle gange en form for outdoor tøj udsalg, hvor du nogle gange kan finde ekstra gode tilbud på både stort og småt outdoor tøj. Vores outdoor tøj dækker over mange forskellige typer beklædning, som f.eks trekkingtøj og hiking tøj.