100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fleece

Et meget lækkert materiale, som holder på varmen og fås i et væld af farver og designs. Fleece er blevet uundværlig i nærmest alles garderobe. Trøje, jakke eller vest – Korsholm har udvalget.

Fleece

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af fleecetøj, så ligemeget om du leder efter fleecetrøjer, en fleece jakke eller huer og handsker i fleece, så kan du finde det lige her på siden. Se vores udvalg af fleece tøj lige herunder. Eller du kan se hele vores udvalg af jagttøj.

Fleecetøj

Fleece er et utrolig lækkert materiale, som kan benyttes hele året rundt. Grunden til at fleece er et så populært og benytte materiale, skyldes dets kombination af let komfort og funktionel kvalitet. Fleecebeklædning er utrolig blødt, og vejer meget lidt. På samme tid er dets funktionelle kvalitet høj, da det giver god varmeisolering. 

Fleece bliver brugt i alt slagt vejr, og med god grund. Det er et meget hurtigtørrende materiale, som kun kan optage 1% af sin egen vægt i vand. Når Fleece i forvejen vejr så lidt, er mængden af vand som fleecebeklædningen suger meget lille. Vi har lavet en fleecekategori til dig, som elsker det populære materiale. Den består af alle vores fleece produkter, med alle typer af beklædning. Så kan du let og hurtigt finde det du leder efter.

Generelt om vores kategori med fleece tøj

Her i kategorien kan du som sagt finde alt muligt forskelligt tøj med fleece, som du kan købe lige her online på vores webshop, eller i vores fysiske butik i Skjern, Danmark. Her i kategorien kan du f.eks finde fleece overtøj, som f.eks fleecetrøjer, fleecejakker, fleece veste eller fleece hættetrøjer, som også nogle gange bare bliver kaldt for en fleece hoodie. Udover fleece overdele, så har vi også fleece underdele, hvor du f.eks kan finde nogle fleece bukser, så du selv kan sammensætte en hel fleecedragt hvis du har lyst. Udover alt dette fleece tøj, så har vi også fleece huer og fleece handsker i denne kategori.

Fleece er for alvor blevet et populært produkt igennem de seneste 10 år. Holder godt på varmen og kommer i lækre designs fra bl.a. Härkila & Tresspass. Disse mærker er særligt kendt for deres fleece jakker og fleece trøjer. Derudover tilbyder vi et sortiment af fleece veste. Fleece adskiller sig fra andre materialer, da det består af fåreuld, men også af mikrofibre fra brugt plastik - kom plastikforureningen til livs og køb fleece i dag!

Fleece definition

Fleece er et højkvalitets materiale med mange fordele. Med sit stilsikre design kan du imponere både forbipasserende i byen, såvel som hjorte og ørreder på dine jagt- og fisketure. Fleece består af fåreuld og mikrofibre fra plastik, hvilket giver et blødt og varmeisolerende materiale - perfekt til outdoor livet. Derudover er fleece også et hydrofobt materiale, hvilket vil sige at det ikke optager vand, fleece kan faktisk kun opsuge 1% af dets vægt i vand. Grundet sine hydrofobe egenskaber er fleece også svedtransporterende, så du kan holde varmen også selvom du bliver våd, derfor bliver fleece ofte brugt som mellemlag.

Typer af fleece

Fleece kommer i 3 typer: 100, 200, 300, hvor 300 er den tykkeste. Tallet angiver vægten i gram pr. kvadratmeter, så jo højere tallet er desto højere antal af fibre, er der også, hvilket giver en varmere fleece. Fleece 100 er ideelt til aktivt brug, da den stadig har de originale svedtransporterende egenskaber, men er knap så varmeisolerende som type 200 og 300. Fleece 200 er oftest brugt til hverdag, da den er en god mellemvej i forhold til varmeisolerende egenskaber. Fleece 300 bruges til kolde miljøer, da det er den mest varmeisolerende blandt de tre.

Hvilket fleeceprodukt skal jeg vælge?

Det danske vejr kan tit være svært at forudsige, så hvilket fleeceprodukt skal du iføre dig om morgenen, når du er på vej ud ad døren? Mange vælger at bruge 3-lags-systemet. Dette går ud på at det inderste lag også kaldet Baselayer, består af et svedtransporterende produkt, for at man ikke bliver våd og derved risikerer at blive kold. Det mellemste lag, også kaldet Midlayer er hvor fleece´s gode egenskaber for alvor kan komme i spil. Her handler det om at få sig varmeisoleret fra den eventuelle kulde, og her kan man da sige at det bløde fleece bestående af fåreuld er særdeles oplagt at bruge. Det sidste lag i systemet, kaldes Outerlayer. Her skal man finde et vind- og vejrsikret produkt, som for alvor kan være modstandsdygtig overfor vejret.

Bekæmp plastikforurening

Fleece består til dels af mikrofibre fra brugte plastikflasker (PET). Med verdenens øgede udfordringer med plastik, viser producenterne af fleece, at der er en måde, hvorpå man kan udnytte det brugte plastik til fremstilling lækkert af tøj og derved bekæmpe den stigende plastikforurening.

Sortiment

Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitets fleece og bidrager derved til den konstruktive brug af plastik. Vi tilbyder lækre jakker, veste og trøjer – klæd dig ordentligt på og tag et kig på vores sortiment.

Teknologier

Hvilke teknologier fleeceprodukterne indeholder afhænger som oftest af deres respektive mærker. Fælles for disse er, at de har fokus på at optimere fleeces oprindelige egenskaber såsom: varmeisolation, svedtransportation og hurtig tørring efter at produktet er blevet vådt.

Bestil online eller kom ind forbi

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Hvis du ikke får chancen for at kigge, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.