100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Fleece trøje

Trøjen til de kølige aftener eller som mellemlæg. Fleece holder på varmen og tillader samtidig kroppen at ånde. Brug den i stedet for en jakke eller under din skaljakke.

Fleece trøje

Fleece trøjer har oplevet en stigende popularitet de seneste år, og vi forstår godt hvorfor. Trøjer i det lækre materiale er velgegnet til al slags brug. Bestående af fåreuld og genbrugt plastik, er fleece trøjerne varmeisolerende, åndbare og super lækre. Härkila og Tresspass er anerkendte mærker, som sikrer dig kvalitets fleece trøjer - køb en fleece trøje i dag!

Fleece definition

Fleece er et højkvalitets materiale med mange fordele. Med sit stilsikre design kan du imponere både forbipasserende i byen, såvel som hjorte og ørreder på dine jagt- og fisketure. Fleece består af fåreuld og mikrofibre fra plastik, hvilket giver et blødt og varmeisolerende materiale - perfekt til outdoor livet. Derudover er fleece også et hydrofobt materiale, hvilket vil sige at det ikke optager vand, fleece kan faktisk kun opsuge 1% af dets vægt i vand. Grundet sine hydrofobe egenskaber er fleece også svedtransporterende, så du kan holde varmen også selvom du bliver våd, derfor bliver fleece ofte brugt som mellemlag.

Typer af fleecetrøjer

Fleecetrøjer kommer i 3 forskellige tykkelser: 100, 200, 300, hvor 300 er den tykkeste. Tallet angiver vægten i gram pr. kvadratmeter, så jo højere tallet er desto højere antal af fibre, er der også, hvilket giver en varmere fleece. Fleece 100 er ideelt til aktivt brug, da den stadig har de originale svedtransporterende egenskaber, men er knap så varmeisolerende som type 200 og 300. Fleece 200 er oftest brugt til hverdag, da den er en god mellemvej i forhold til varmeisolerende egenskaber. Fleece 300 bruges til kolde miljøer, da det er den mest varmeisolerende blandt de tre.

Hvilken fleecetrøje skal jeg vælge?

Det danske vejr kan tit være svært at forudsige, så hvilken fleecetrøje skal du iføre dig om morgenen, når du er på vej ud ad døren? Mange vælger at bruge 3-lags-systemet. Dette går ud på at det inderste lag også kaldet Baselayer, består af et svedtransporterende produkt, for at man ikke bliver våd og derved risikerer at blive kold. Det mellemste lag, også kaldet Midlayer er hvor fleece´s gode egenskaber for alvor kan komme i spil. Her handler det om at få sig varmeisoleret fra den eventuelle kulde, og her kan man da sige at det bløde fleece bestående af fåreuld er særdeles oplagt at bruge. Det sidste lag i systemet, kaldes Outerlayer. Her skal man finde et vind- og vejrsikret produkt, som for alvor kan være modstandsdygtig overfor vejret.

En fleece trøje er bedst egnet som midlayer og til dels outerlayer i det lunere vejr

Fleece trøjer og komfort

Vi tilbyder lækre fleece trøjer med høj komfort. Med sine bløde og varmeisolerende materialer giver fleece trøjer dig maximal behagelighed. Fleece trøjer er ideelle når du i de kølige aftener sidder om bålet for at holde varmen.

Bekæmp plastikforurening

Fleecetrøjer består til dels af mikrofibre fra brugte plastikflasker (PET). Med verdenens øgede udfordringer med plastik, viser producenterne af fleece, at der er en måde, hvorpå man kan udnytte det brugte plastik til fremstilling lækkert af tøj og derved bekæmpe den stigende plastikforurening. Fleecetrøjer gør plastik til mode, og går forrest med revolutionerende teknologier, som omdanner plastik-flasker til et blødt og rart materiale

Sortiment

Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitets fleecetrøjer og bidrager derved til den konstruktive brug af plastik. Vi tilbyder lækre trøjer i mange farver, tykkelser og størrelser, så du kan nemt finde en fleece trøje, som falder i din smag.

Teknologier

Hvilke teknologier fleece trøje indeholder afhænger som oftest af deres respektive mærker. Fælles for disse er, at de har fokus på at optimere fleeces oprindelige egenskaber såsom: varmeisolation, svedtransportation og hurtig tørring efter at produktet er blevet vådt.

Bestil online eller kom ind forbi

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Hvis du ikke får chancen for at kigge forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her