100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fleece vest

I modebilledet har vesten fundet sit faste ståsted. Den er velegnet som mellemlæg, da den holder på varmen og samtidig beholder du din mobilitet. Du vil opleve, at armene holdes varme, når kroppen er varm. 

Fleece vest

En kvalitets fleece vest holder dig varm, uden at du skal gå på kompromis med din bevægelighed. Fleece veste fra bl.a. Härkila og Seeland er varmeisolerende og svedtransporterende, da de består af fåreuld og genbrugsplastik. Køb en kvalitets fleece vest i dag!

Fleece definition

Fleece er et højkvalitets materiale med mange fordele. Med sit stilsikre design kan du imponere både forbipasserende i byen, såvel som hjorte og ørreder på dine jagt- og fisketure. Fleece består af fåreuld og mikrofibre fra plastik, hvilket giver et blødt og varmeisolerende materiale - perfekt til outdoor livet. Derudover er fleece også et hydrofobt materiale, hvilket vil sige at det ikke optager vand, fleece kan faktisk kun opsuge 1% af dets vægt i vand. Grundet sine hydrofobe egenskaber er fleece også svedtransporterende, så du kan holde varmen også selvom du bliver våd, derfor bliver fleece ofte brugt som mellemlag.

Typer af fleeceveste

Fleeceveste kommer i 3 forskellige tykkelser: 100, 200, 300, hvor 300 er den tykkeste. Tallet angiver vægten i gram pr. kvadratmeter, så jo højere tallet er desto højere antal af fibre, er der også, hvilket giver en varmere fleece. Fleece 100 er ideelt til aktivt brug, da den stadig har de originale svedtransporterende egenskaber, men er knap så varmeisolerende som type 200 og 300. Fleece 200 er oftest brugt til hverdag, da den er en god mellemvej i forhold til varmeisolerende egenskaber. Fleece 300 bruges til kolde miljøer, da det er den mest varmeisolerende blandt de tre.

Hvilken fleecevest skal jeg vælge?

Det danske vejr kan tit være svært at forudsige, så hvilken fleecevest skal du iføre dig om morgenen, når du er på vej ud ad døren? Mange vælger at bruge 3-lags-systemet. Dette går ud på at det inderste lag også kaldet Baselayer, består af et svedtransporterende produkt, for at man ikke bliver våd og derved risikerer at blive kold. Det mellemste lag, også kaldet Midlayer er hvor fleece´s gode egenskaber for alvor kan komme i spil. Her handler det om at få sig varmeisoleret fra den eventuelle kulde, og her kan man da sige at det bløde fleece bestående af fåreuld er særdeles oplagt at bruge. Det sidste lag i systemet, kaldes Outerlayer. Her skal man finde et vind- og vejrsikret produkt, som for alvor kan være modstandsdygtig overfor vejret.

En fleece vest kan både fungere som midlayer samt outerlayer.

Fleece veste og bevægelighed

Vi tilbyder lækre fleece veste, hvor du får en øget bevægelighed. Fleece veste er at foretrække, hvis du i dine outdoor-aktiviteter er meget aktiv og har brug for meget armplads, eller at du dyrker aktiviteter hvor du har brug for noget nedkølende ventilation er fleece veste det perfekte valg!

Bekæmp plastikforurening

Fleeceveste består til dels af mikrofibre fra brugte plastikflasker (PET). Med verdenens øgede udfordringer med plastik, viser producenterne af fleece, at der er en måde, hvorpå man kan udnytte det brugte plastik til fremstilling lækkert af tøj og derved bekæmpe den stigende plastikforurening. Fleeceveste gør plastik til mode, og går forrest med revolutionerende teknologier, som omdanner plastik-flasker til et blødt og rart materiale

Sortiment

Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitets fleeceveste og bidrager derved til den konstruktive brug af plastik. Vi tilbyder lækre veste i mange farver, tykkelser og størrelser, så du kan nemt finde en vest, som falder i din smag.

Teknologier

Hvilke teknologier fleece veste indeholder afhænger som oftest af deres respektive mærker. Fælles for disse er, at de har fokus på at optimere fleeces oprindelige egenskaber såsom: varmeisolation, svedtransportation og hurtig tørring efter at produktet er blevet vådt.

Bestil online eller kom ind forbi

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Hvis du ikke får chancen for at kigge forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.