100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Zephrus

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Zephrus. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste Zephrus produkt lige her på Korsholm.dk

Zephrus

Hardy Zephrus fluestang

Hardy Zephrus fluestængerne bygger på den nyeste teknologi indenfor fremstilling af top-moderne fluestænger, og Hardy anvender bl.a. den unikke SINTRIX®-teknologi i udviklingen af sine kulfiber-klinger. Dette giver ikke bare en klinge, der er 60 procent stærkere end traditionelle kulfiber-klinger - det giver samtidig en vægt reduktion på op til hele 30 procent. Hardy Zephrus fluestænger dækker over flere serier. Om du fisker ørreder, laks eller tarpon, så er der med garanti en stang som passer til dit fiskeri, f.eks har vi i denne kategori med  Hardy Zephrus fluestænger den meget populære  Hardy Zephrus SWS serie og  Hardy Zephrus AWS, eller er de tre typer Hardy Zephrus fluestænger således:

AWS er All Water Series   -   FWS er Freshwater Series   -   SWS er Saltwater Series

Hardy Zephrus fluestænger

Det hæderkronede engelske grejfirma Hardy præsenterer nu deres seneste satsning indenfor high-end fluestænger til krævende fiskeri – nemlig efterfølgeren til de prisvindende og utroligt populære Hardy Zenith og Hardy Proaxis-serier, som mange hardcore fluefiskere vil nikke genkendende til. Navnet på den nye stang-serie er Hardy Zephrus. Hardy Zephrus-stængerne bygger på den nyeste teknologi indenfor fremstilling af top-moderne fluestænger, og Hardy anvender bl.a. den unikke SINTRIX®-teknologi i udviklingen af sine kulfiber-klinger. Dette giver ikke bare en klinge, der er 60 procent stærkere end traditionelle kulfiber-klinger - det giver samtidig en vægt-reduktion på op til hele 30 procent. I kombination med elegante og rå-stærke REC® Black Pearl Recoil- og Fuji® Titanium-stangøjer sætter Hardy Zephrus standarden for moderne fluefiskeri. Hardy Zephrus-serien dækker hele spektret indenfor en-hånds fluestænger fra de delikate 8 fods tørflue-stænger i #3 til benhårde 9 fods saltvandsstænger i #12. Uanset om målet er de små kalk-strømmes store sky bækørreder, eller om det er tropernes nådesløse Tarpon i størrelse XXL, er Hardy Zephrus den perfekte rejsepartner. Hardy Zephrus-klingerne har en hurtig og præcis aktion, og alle klingerne er 4-delte for lettere transport. Desuden leveres Hardy Zephrus-stængerne naturligvis i et eksklusivt alu-rør med graveret Hardy-logo.