100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Ultralite NSX SR

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Ultralite NSX SR. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste Ultralite NSX SR produkt lige her på Korsholm.dk

Ultralite NSX SR

Med denne serie, har Hardy lavet en tilføjelse til deres prisvindende serie Ultralite. Disse SR (small river) modeller er designet til at give fiskeren en stang som yder høj line kontrol og præcision i situationer hvor der er begrænset plads og hvor en delikat præsentation er altafgørende.

Hardy har i mange år sat sit klare aftryk på stangbygnings verdenen, og det kommer til udtryk i denne serie af stænger. Alle stænger i serien har en medium hurtig aktion, og arbejder fantastisk hele vejen ned gennem klingen, jo mere line du fodrer dem.

Ultralite SR stængerne har et moderne look og de bedste komponenter på markedet, og efterlader intet til tilfældighederne. En stang som passer perfekt til de danske åer og fjorde.

Sintrix NSX

Med Sintrix NSX teknologien får du en stang som er lettere og stærkere end tidligere. Denne teknologi bruges i opbygningen af klingen, og er med til at gøre stangen mere modstandsdygtig over for overbelastning og udefra kommende slag. Hardy bruger en special resin som de har patenteret, nemlig M3 Resin. Det den kan er at, indhylle alt kulfibre materialet og derved skabe et virvar af strenge som gør klingen utrolig stærk. Dernæst er denne teknologi også grunden til at klingen kan modstå modstang fra alle vikler, uden at gå i stykker.

Ved at benytte Sintrix NSX teknologien er disse stænger blevet op til 60% stærkere og 30% lettere end tidligere stænger, hvilket i sig selv giver dig som fisker en kæmpe fordel i alle dele af dit fiskeri.