100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Ultralite X

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Ultralite X. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste Ultralite X produkt lige her på Korsholm.dk

Ultralite X

Når du finder dig selv i situationer med svære forhold, der stiller høje krav til dit udstyr – ekstremt vejr, lange kast eller endda store fluer, så har du brug for en fluestang som aldrig skuffer dig. Ultralite X er løsningen på alle dine problemer. Den hurtigste stang i Ultralite serien, og betydeligt hurtigere end Hardys standard Ultralite serie. Den stærke klinge med en hurtig genopretnings effekt giver dig super smalle loops, selv med store buskede fluer. Den forstærkede bundsektion er lavet for at give dig muligheden for at løfte tunge synke liner, fighte fisk aggressivt og styre alle salgs liner uden besvær.  

Ultralite X bryder alle regler om livløshed ved korte distancer, og vækker en hver lystfiskers følelser, selv på korte afstande. Med så meget føling og præcision får du muligheden for at fiske på alle distancer med en lynhurtig klinge – noget som sætter en helt ny standard for hurtige stænger. Med andre ord; din fluestang med hurtig aktion er ikke længere kun til kast på 30 meter, men kan nu også være med, når der er behov for præcise kast inden for 10 og 15 m. uden at du mister forbindelsen til din line.

Sintrix NSX

Med Sintrix NSX teknologien får du en stang som er lettere og stærkere end tidligere. Denne teknologi bruges i opbygningen af klingen, og er med til at gøre stangen mere modstandsdygtig over for overbelastning og udefra kommende slag. Hardy bruger en special resin som de har patenteret, nemlig M3 Resin. Det den kan er at, indhylle alt kulfibre materialet og derved skabe et virvar af strenge som gør klingen utrolig stærk. Dernæst er denne teknologi også grunden til at klingen kan modstå modstang fra alle vikler, uden at gå i stykker.

Ved at benytte Sintrix NSX teknologien er disse stænger blevet op til 60% stærkere og 30% lettere end tidligere stænger, hvilket i sig selv giver dig som fisker en kæmpe fordel i alle dele af dit fiskeri.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre