100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Ultralite NSX DH

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Ultralite NSX DH. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste Ultralite NSX DH produkt lige her på Korsholm.dk

Ultralite NSX DH

Fiskeri med switch og tohånds stænger er meget populært herhjemme, og bliver brugt til laksefiskeri både i vores egne vandløb, og ligeledes i Norge og Sverige. Der findes et utal af brands derude som laver disse stænger, og kvaliteten varierer selvfølgelig meget. De legendariske stangbyggere fra England, brødrene Hardy, er nu kommet på banen endnu en gang, med en fantastisk serie af tohånds stænger, med størrelser startende i 11´3 #3 og hele vejen op til det tunge skyts på 14´6 #9/10.

Ultralite NSX DH serien er en samling stænger hvor hver model har special byggede klinger med forskellig føling og aktion, for at passe ind til de forskellige fiskesituationer som vi som fiskere møder på vores vej til drømmefisken. Fælles for alle stængerne er, at de alle er bygget på Hardys nyeste teknologi Sintrix NSX. Teknologien består i en bestemt type resin, som Hardy i øvrigt har patent på, hvor limen omfavner kulfibre materialerne på en måde så det styrker klingen, samtidig med at der er behov for en mindre mængde af denne resin. Så du får altså en stærkere klinge, som på samme tid vejer mindre end tidligere – et win/win hvis du spørger os !

Aktionen på alle Ultralite NSX DH er som udgangspunkt Medium Hurtige, men dybden i flexet varierer fra model til model, og giver nogle kanon fede kast. De mindste stænger i serien passer perfekt til det danske å fiskeri efter mindre laks og havørreder, hvor de store modeller skal med dig ud på jagten efter de helt store laks i Skjern å, Storåen og selvfølgelig alle de norske og svenske elve.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre