100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Zane Pro

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Zane Pro. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste Zane Pro produkt lige her på Korsholm.dk

Zane Pro

Hardy Zane Pro

Med denne nye serie af saltvands stænger fastholder Hardy deres top position inden for saltvands stænger. Denne serie af stænger er proppet med de aller bedste komponenter og det fedeste design.

Ved at bruge det fineste ”high modulus” kulfibre materiale og Hardys Sintrix 440 resin er klingens diameter blevet betydeligt mindre, hvorfor der opnås mindre vind resistens og bedre præcision.

Øjerne er topkvalitets titaniums Recoil øjer, som er belagt med den seneste generation af keramik for øget holdbarhed og mindste friktion.    

Også hjulholderen har fået en opgradering, i form af den højst mulige anodisering for at gøre den mest mulig modstands dygtig imod ridser og skrammer. Dette er også med til at gøre disse dele yderst holdbare i saltvand brug.

Zane Pro har gang på gang vist sig at være en af de mest præcise, stærkeste og succesfulde stænger når det kommer til fiskeri i saltvand – uanset om det er her hjemme i Danmark, eller når du skal på ”bluewater” eventyr, efter de stærkeste saltvands arter der findes på denne planet.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre