100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Demon

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Demon. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste Demon produkt lige her på Korsholm.dk

Demon

Hardy Demon fluestang

Den nye Hardy Demon fluestang serie er fuldt ud nydesignet og er lettere og er blevet hurtigere end forgængeren "Jet"  Stængerne er fremstillet i Sintrix 330 for øget styrke i forhold til vægt og er også forbedret i håndbalancen. Hardy Demon serien dækker over en bred vifte af stænger, der dækker enhvert brug fra små stømme, gennem teknisk nymfefiskeri, saltvand, Switch og til tohånds laksefiskeri.

Hardy Demon fluestangen har en metallisk oliven klinge i SINTRIX® 330 er monteret med Fuji's elegante øjer. 6061 aluminiumshjulholder med flot træindlæg på de lettere stænger. En virkelig gennemført og stilren stangserie som fortjener at blive set og rørt ved.

Hardy Demon stængerne leveres i et elegant aluminiumsrør med indgraveret låg.

Lidt om vores Hardy Demon fluestænger

Hvis du leder efter en Hardy Demon fluestang, så kan du helt sikkert finde den her. Denne kategori er nemlig kun til Hardy Demon fluestænger, som i alt sine enkelthed, er en fiskestang fra Hardy til fluefiskeri. Vi har her gået efter at samle et stort udvalg af Demon fluestænger fra Hardy, som kan købes til en fast billig pris, så billig at man næsten skulle tro at der var tilbud på dem. Hvis du har brug for hjælp til at vælge en Hardy Demon fluestang, så er vi altid klar til at hjælpe.