100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

 

Laksefiskeri

Læs om laksefiskeri

 

Introduktion til laksefiskeri

 

Her i artiklen kan du læse om laksefiskeri, som lidt selvsigende er fiskeri efter laks. Laksen er en utrolig lækker fisk på mange måder, og er derfor en meget attraktiv fisk for mange lystfiskere.

" Bliv klar til laksepremieren "

Er du klar til den nye laksesæson?

Her i videoen kan du hører Denis fortælle om nogle af de produkter, som du har brug for til at komme godt fra start til laksepremieren.

" Kvote 2 laksefiskeri "

Laksefiskeriets kvote 2

Oplev, når der igen næsten bliver premierestemning langs åen… Læs med her og bliv 100% klar til at smide snøren ud efter en ny rekordfangst! Hos Korsholm er vi specialister i laksefiskeri og derfor hvilket grej, du især får brug for ved åen i de kommende dage. Et rigtig godt eksempel er FC Upstream Special spinner til Skjern å, der er udviklet for at opfylde de nyeste krogregler i Skjern Å, der er vedtaget for at skåne laksen. Flere sikre hits til laksefiskeriet, vi har medtaget på denne side er: Gennemløbsspinnere | Laksekontingent & Fiskekort | ZPEY Hybrid & Zkagit | Guideline 3D | Owner kroge | Hook Beads | Nam 12’7” | Guideline LPXe 13’ #7/8 | Guideline Vosso | Einersson 8 plus Black.
 
Til slut 2 x ”nice to have” eller nej, de er faktisk et ”must”, hvis du ikke vil snyde dig selv for en masse fede fif og gode råd om flue- og grejvalg til laksefiskeriet. Alt det får du i bøgerne ”Laksen og jeg”, skrevet af Kenny Frost, samt ”Nordisk Fluefiske Etter Laks”, som Øystein Aas står bag.

" Laksesæsonens afslutning "

Fine fangstmuligheder inden sæsonafslutning ved åen

"Sommeren går på held, og laksesæsonen er så småt ved at nå ind i sin afsluttende fase, og det betyder, at det er ved at være sidste chance for at få en af disse smukke skabninger hevet ind på land i år…"

Heldigvis er september og halvdelen af oktober også nogle af de bedste fiskemåneder på sæsonen – særligt efter de lidt mindre, men også meget fine laks. Åerne er i øjeblikket ved at være godt fyldte med fisk, og de kæmper om de bedste standpladser nu! For os fiskere betyder det, at fiskene er mere aggressive og nu går ind i et ”mode”, hvor de forsvarer deres pladser – også mod spinnere og fluer.

For at have de bedste chancer for at få fingrene i en laks eller havørred i åen, skal man sætte god tid af ved fiskevandet, så man lærer både strømforhold og fiskenes gemmesteder at kende. Måske er du tilmed heldig at få nogle fif af andre passionerede fiskere samtidig med. Noget andet er, at man selvfølgelig skal have styr på sit grej, og den del vil vi meget gerne vejlede dig i.

For at hjælpe dine drømme om at fange en sensommer-/efterårslaks med at blive til virkelighed, har vi samlet det bedste af det bedste til DIN sæsonafslutning. Stang, hjul, liner og alt, hvad der hører til fiskeri efter laks og havørreder er listet op i denne mail. Alt er specielt håndplukket til netop den type fiskeri, som foregår ude langs åerne lige nu. Vi garanterer, at hele Korsholms Fiske Team står klar til at hjælpe og vejlede dig med alt vedrørende dit køb.

" Laksefiskeri i Norge "

Historien om laksefiskeri i Norge

"Forestil dig at smide snøren ud i en af verdens bedste lakseelve… De er tilmed ikke længere væk end Norge – vildlaksens kongerige – for her er laksefiskeriet stadig i vildmarks verdensklasse."

Råd og regler vedrørende laksefiskeri i de norske elve vil vi ikke bruge din tid på at gennemgå, men vi vil til gengæld give dig et lille historisk tilbageblik… Vidste du f.eks. at det var den engelske overklasse, der for omkring 200 år siden introducerede laksefiskeriet i de norske elve?

Det er fra den tid at mange af de fornemme træhoteller i den vestlige del af Norge har sin oprindelse. Via helleristninger, samiske sagaer og den nordiske mytologi bliver der fortalt om laks, og vi ved fra disse overleveringer, at blandt andet laksens udbredelse i de norske elve havde indflydelse på menneskehedens bosætning.

Tilbage til nutiden! Lad dig indfange af vildmarkens skønhed og pragt – tag afsted i midsommertiden og udnyt de lange, lyse sommernætter, der giver det optimale antal timer at fiske i. Vi kan ikke planlægge din tur til de norske, laksefyldte elve for dig, men vi kan til gengæld råde og vejlede dig i hvilket udstyr, du vil få mest glæde af at tage med – og så er der selvfølgelig også det, du slet ikke må og kan undvære. Et udbud af dette er samlet på denne side, og kan vi friste dig med andet, er du altid velkommen til at fiske løs i vores øvrige sortiment.

" FAQ "

Folk spørger ofte

Der er i øjeblikket ingen ofte stillede spørgsmål til laksefiskeri.

Relaterede artikler

Find de nyeste tilbud, nyheder og sæson aktuelle produkter

 

"Alt indenfor jagt, fiskeri og outdoor."

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre