100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Einarsson Meddelelse/info

Meddelelse, juli 2023 – Nam Products overtager Einarsson fluehjul.

Om Einarsson fluehjul

I juli 2023 offentliggjorde Einarsson følgende på deres hjemmesiden:

"Nam Products overtager Einarsson fluehjul, og vi kunne ikke være mere begejstrede for at dele nyheden om denne overtagelse, da de værdier, der er indprentet i Einarsson fluehjul, har været et af de vejledende lys, når vi skaber Nam Products.

"Med Einarsson fluehjul, der fokuserer på avanceret design og funktion i tråd med den skandinaviske etos, kunne vi ikke tænke på et bedre matchende mærke at bringe ind i Nam Products familien. Fremadrettet ønsker vi at sikre, at vi opretholder det enestående niveau af produkter, som Einarsson fluehjul er blevet verdensberømt for."

"Vi er her for at føre videre, hvad Einarsson allerede har formået at opnå gennem 20 år. Vi kan ikke vente med at vise jer, hvad fremtiden har i vente for Nam produkter og Einarsson."

Se alle vores Nám produkter

 

Vi har tidligere skrevet følgende om Einarsson's fluehjul: 

Vi kender ikke Steingrimur Einarssons muse til disse hjul, men WOW!! Det er et af de mest formfuldtendte hjul vi har haft i butikken. Det var Jimmi her hos Korsholm, der i sin tid introducerede disse islandske skønheder for de danske fluefiskere og der er sket meget med udviklingen af Einarssons hjul og i dag fremstår de skarpere end nogensinde.

Einarsson Plus-serien er med stolthed produceret på Island og fremstilles i forskellige størrelser, der passer til langt de fleste fiskesituationer. Lige fra det lette ørredfiskeri i søer og åer og elve til store trofæfisk i både salt-og ferskvand. Alle aluminiumsdele bearbejdes af 6061 T6 aluminium for at sikre maksimal styrke og stabilitet under hårdt brug i hele hjulets levetid.

Relaterede artikler