100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

 

Jerkbait

Læs om jerkbait fiskeri

 

Introduktion til jerkbait fiskeri

Jerkbait er en type af agn, som er beregnet til at skulle imitere en skadet fisk, hvilket naturligvis lokker de større rovfisk til, da de vil se det som et nemt bytte. Ved første øjekast ligner jerkbait en fisk, hvilket er rigtig smart når man fisker efter de større fisk.

Udfordringen eller øvelsen ved jerkbait er, at det modsat blink og spinnere, ikke bevæger sig af sig selv ved indspinning, hvoraf det er op til dig og dine evner, at få bevæget agnet således at det ligner en skadet fisk. Derved får du med fiskeri med jerkbait en anderledes og mere aktiv form for fiskeri. 

" Forskellige typer jerkbait "

Jerbait typer til ethvert behov

Jerkbait er normalvis i vægtklassen på mellem 60-100 gram, og bliver fremstillet i mange forskellige farver og udstøbninger. Der findes mange former for jerkbait med forskellige egenskaber. Nedenfor vil vi opsummere nogle af disse former for jerkbait, så du nemt kan vælge den type af jerkbait, som passer til dig og dine behov.

  • Glider: er en form for jerkbait, som bevæger sig fra side til side med tydelige og spontane bevægelser

  • Stickbait: er en form for jerkbait, som benyttes til at lave zigzag bevægelser i vandet, hvor man nøkker stangen i forskellige retninger.

  • Slider: er en form for jerkbait, som minder meget om Glider. Det som adskiller de to typer af jerkbait er, at slider bevæger sig med meget blide bevægelser sammenlignet med Gliderens meget spontane bevægelser.

  • Popper: er en form for jerkbait som er fremstillet med en lille skål foran. Denne skål skaber en modstand ved indspinning hvilket resulterer i, at agnet kaster vand ud til siderne.

  • Pullbait: en form for jerkbait, som er fremstillet således, at det dykker ned i vandet.

Alle typer af nævnte jerkbaits, vil være suveræne at anvende i forbindelse med geddefiskeri.

" Produkter til jerkbait fiskeri "

Vores udvalg af jerkbait

I nedenstående kategori kan du finde vores udvalg af kvalitets jerkbaits. Du kan læse mere om de enkelte jerkbait-produkter ved at klikke på dem. Hvis du skulle sidde tilbage med flere spørgsmål vedrørende jerkbait, skal du være velkommen til at kontakte os, hvorved vi kan rådgive dig om, hvilket jerkbait der passer bedst til dig og dine behov.

Kig forbi og find dit næste jerkbait

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde det helt perfekte jerkbait, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ift. specialfragt er dette 299DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.

" FAQ "

Folk spørger ofte

Der er i øjeblikket ingen ofte stillede spørgsmål til jerkbait fiskeri.

Relaterede artikler

Find de nyeste tilbud, nyheder og sæson aktuelle produkter

 

"Alt indenfor jagt, fiskeri og outdoor."

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre