100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

 

Merino uld

Læs om merino uld

INDHOLDSFORTEGNELSE:
 

Om Meriono uld

Merino uld produkter

FAQ

Introduktion til merino uld

 

Produkter af merinould er højkvalitets produkter, som holder dig tør og tilpas uanset klima. Merinould kommer fra de oprindelige spanske merino får, hvis uld er meget blødere og tyndere end det gennemsnitlige fårs. Uldets generelle fibertykkelse ligger på 17-24 micron, hvilket svarer til 0,02mm. Merino uld har oplevet en stigende popularitet de seneste år, tag et kig på vores sortiment og hop med på vognen.

" Om merino uld "

Gennerelt om merino uld?

Hvad er merino uld

Merino uld kommer fra merinofår. Disse får kommer oprindeligt fra Spanien, men lever i dag mest i Australien og New Zealand. Merino uld er blevet meget populært de seneste år bl.a. på grund af dens mange egenskaber. Merinould er temperaturregulerende, og afgiver varmer selv når det er vådt og optager ikke svedlugt. Disse fordele har bl.a. gjort at merinould specielt bliver brugt i undertøj og generelt de lag, som er tættest på kroppen. Merinould er også velegnet til at være tæt på kroppen grundet dens tynde og bløde fibre på 17-24 micron.

 

Merinould er smart

Merinould er et foretrukkent materiale blandt friluftsfolk og vi forstår dem godt. Udover at merinoulden er varmt og varmeisolerende i tørt vejr, varmer det også selvom du skulle være blevet våd, derudover absorberer ulden heller ikke svedlugt, hvilket jo er at foretrække for både dig og eventuelle rejsemakkere. Det er da også derfor merinould som oftest er brugt i fremstillingen af sokker og undertøj. 

 

Merino uld kradser det?

Når de fleste hører at et produkt består af uld tænker de som oftest at det nærmest føles som hø mod huden, men dette behøves man ikke at frygte med merinould. Dette er nemlig super blødt og føles rart mod huden.

 

Vedligeholdelse af uld

For at få det meste ud af dit uld produkt er den rigtige vedligeholdelse særdeles vigtig. Hvis du bruger almindelig vaskemiddel risikerer du nemlig at ødelægge uldens fibre, hvorved du får den velkendte kradsende fornemmelse. Brug i stedet speciel uld-vaskemiddel som beskytter uldens fibre og du derved vil bevare den bløde fornemmelse. 

Derudover må ulden aldrig komme i tørretumbleren da dette vil krympe og ødelægge dit produkt

 

Kig forbi

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde den helt perfekte merino uld produkt, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.

" Merino uld produkter "

Produkter med merino uld

Her har vi samlet lidt produkter som indeholder merino uld.

" FAQ "

Folk spørger ofte

Der er i øjeblikket ingen ofte stillede spørgsmål til merino uld.

Relaterede artikler

Find de nyeste tilbud, nyheder og sæson aktuelle produkter

 

"Alt indenfor jagt, fiskeri og outdoor."