100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

 

Camping

Læs mere omkring camping

 

Introduktion til camping

 

Skal du på tur i naturen? Camping er en god måde at afkoble for en travl hverdag. Her kan du læse mere omkring det at være på telttur.

Camping generalt

Nyd teltturen

Du vågner op efter en god nats søvn til lyden af fuglesang og munter klukken fra en nærtliggende bæk. Du kravler ud af soveposen, stikker hovedet udenfor teltet og tager en dyb indånding; "Det her er livet". Ingen forstyrrende lyde af biler der dytter, eller sirener fra udrykningskøretøjer - Bare dig og den beroligede lyd af en mild brise, der blæser liv i det øverste af grantræernes kroner.

Lyder det for godt til at være sandt? Hvad hvis jeg fortæller dig at du kan opleve alt dette, ved blot at drage ud og slå et telt op! Det er nemlig præcis sådan det er at være på telttur. En nem og billig rejseform som giver dig natur og komfort all in one.

Teltturen behøves ikke at være en omstændig begivenhed. Med et telt på ryggen og et par gode vandrestøvler, kan du nå ret så langt. Teltturen kræver ikke flere måneders planlægning, men kan egentlig gøres ret spontant i en nærtliggende skov.

Hvis du vælger at tage på en længere telttur, skal der naturligvis lidt mere planlægning til. Det er først og fremmest enormt vigtigt at du pakker let.

Hvis det er en længere tur du skal på, skal du formegentlig vandre en del. Så skal du naturligvis have bagage på ryggen der er til at slæbe rundt på; altså - Det skal ikke være for tungt.

Camping udstyr

Korsholm har alt hvad du har brug for

Så hvad end du slår telt op i baghaven, eller ved foden af himalaya bjergene, så står Korsholm klar med alt hvad du kunne få brug for. Om du handler via vores hjemmeside, eller i vores fysiske butik, så står vi klar til at klæde dig på til dit næste store eventyr.

FAQ

Folk spørger ofte

Der er ingen spørgsmål til camping lige nu.

Relaterede artikler

Find de nyeste tilbud, nyheder og sæson aktuelle produkter

 

"Alt indenfor jagt, fiskeri og outdoor."

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre