100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

G. Loomis

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af G. Loomis. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste G. Loomis produkt lige her på Korsholm.dk

 

 

G. Loomis

Så er den tilbage!

Efter et nogle års fravær på det danske marked, er G. Loomis nu tilbage i butikkerne, og de kommer med fuld fart på! De medbringer sig nemlig tre helt nye stangserier, som gør mulighederne uendelige.

Historien bag

For dem som ikke allerede kender historien, så er G.Loomis et brand som har mange års erfaring bag sig. Det så for første gang dagens lys tilbage i 1982 og har lige siden brugt alt deres energi og viden på at nå frem til den perfekte fiskestang. I 1997 blev G.Loomis en del af kæmpe-brandet Shimano. Dette gav mulighed for, for alvor at, få sat fart på udviklingen, og siden da er resten historie, som man siger.

Gary Loomis var ekspert i kulfibermaterialer, og var langt foran mange af sine konkurrenter i sin tid. Det resulterede i at G.Loomis løste flere problemer for rumindustrien i forhold til at arbejde med højmodulære kulfibermaterialer. G.Loomis stængerne blev nemlig i højmodulære kulfibermaterialer efter de, på daværende tidspunkt, nyeste produktionspricipper. 

Det er den berømte og mere end 10 dobbelte verdensmester i fluekast Steve Rajeff, der designer alle G.Loomis stænger, før de bliver når ud i butikkerne og til sidst bliver riget til ude ved vandet. Dette i sig selv, er et kæmpe kvalitetsstempel fra G.Loomis, og det er med stor stolthed at Vi igen i dag kan være forhandlere af G.Loomis stænger.

Der er gennem tiden kommet mange, fede fluestænger ud af produktionslokalerne, i den lille bydel Woodland i Washington, USA. Og indtil for få år siden, blev samtlige stænger bygget helt fra bunden på dette sted. For nylig er noget af produktionen af klingerne blevet rykket til Japan. Det er her Shimano har en fabrik, hvor de som eneste i verden, har de adgang til deres Spiral X technology som er blevet benyttet, blandt andet på G.Loomis Asquith.

Mange erfarne fiskere husker tiderne med GLX og IMX-stængerne, de bærer meget af grunden til at G.Loomis i dag har et velkendt og respekteret navn i branchen. Med det sagt så er der sket rigtig meget i stangbygning verdenen siden den gang, og vi ser mange brands være med i kampen om den bedste fiskestang. G.Loomis, som har været ude af det danske marked for en stund, er nu tilbage, og de har bestemt ikke hvilet på laurbærrene imens de har været væk. Med sig tilbage har de nemlig taget tre stangserier som kommer til at melde sig ind i toppen af det danske marked. Med deres topserie værende Asquith. 

Tilbage til fremtiden

Hvis vi spoler tiden frem til 2022 hvor vi nu står overfor et utal af forskellige brands, som alle leverer kvalitets fluestænger, så er G.Loomis stadig et brand som står øverst på mange lystfiskeres ønskeliste over den ultimative fluestang. Og hvis der er én ting som jeg altid hører folk snakke om, når emnet falder på G.Loomis fiskestang, så er det at det er en ”kastekanon”. En fluestang som bare kaster derud af, og som kan kaste (langt) i alt slags vejr. I et fladt land som Danmark, hvor der altid er modvind, så er det virkelig noget som vi har sat stor pris på.  Uanset om du er kystfisker, fisker laks i de vestvendte åer, eller er på tur efter en 10 kg. gedde med en stor grum flue, så findes der i G.Loomis stangserier, en model som passer netop til det.

Fluestænger er dog ikke det eneste som G.Loomis er kendt for. I mange år har G.Loomis produceret gode spinnestænger, som sælges over hele verden. Og især amerikanerne har en lang tradition for spinnefiskeriet. G.Loomis har igennem tiderne opgraderet deres klinger, til den seneste teknologi, og gjort dem til nogle af de stærkeste og mest holdbare fiskestænger i branchen. Allerede tilbage i 90érne udviklede G.Loomis et avanceret bindemiddel, som i praksis havde stor betydning for letheden af klingerne, og som gav en kraftigere rygrad. Stængerne blev også mere modstandsdygtige overfor for slag og stød. Netop det er noget som G.Loomis stængerne har været kendt for lige siden.

Logistikken bag dette brand har ændret sig i takt med at G.Loomis er blevet en del af Shimano og er rykket ind på det europæiske marked. De har i dag en stor afdeling i Holland og har også en afdeling i København som gør, at vi forventer at deres kundeservice i fremtiden, kommer til at være helt i top, også for os i Danmark. Der er ikke længere nogle mellemled mellem producenten og butikken. Det giver en større forsyningssikkerhed og vil skabe en mere direkte kontakt til producenten, som er noget der vil komme dig, som forbruger, til gode i fremtiden.

Fremtiden er nu

Så hvis du er på udkig efter en topmoderne fiskestang, med alle de nyeste features, et lækkert design, og vil have en stang fra allerhøjeste hylde, så er du på rette spor!

Kig ind forbi butikken til en kop varm kaffe, og få en snak med en af vores kyndige kollegaer om disse stænger. Og husk! Vi har en line som passer til alle stængerne, og en kastepool som gerne ligger vand til de første kast, med din nye trofaste følgesvend – Vi ses!

 

 

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre