100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

G. Loomis NRX+ Saltwater

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af G. loomis NRX+ saltwater. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste G. loomis NRX+ Saltwater produkt lige her på Korsholm.dk

G. Loomis NRX+ Saltwater

På dage hvor planen synes perfekt og du føler alt er under kontrol, kan vejret hurtigt vende og komme med uforudsete udfordringer. Vinden skifter og pludselig står du i forhold som du ikke havde regnet med. I disse situationer har du brug for at, kunne overvinde forholdene og genvinde kontrol af situationen. Med denne nye NRX+ stangserie fra G.Loomis er dette nu muligt. Du får et kraftfuldt våben som kan, sætte dig på rette kurs og hjælpen dig i kampen mod forholdene. Med et primært fokus på at maksimere alsidighed, forbedrer disse tilpasningsdygtige stænger lystfiskerens kapacitet og udvider taktiske muligheder i vanskelige fiskesituationer.

Saft og kraft

Produceret med G.Loomis´ mest avancerede sammensatte koniske konstruktion til dato, giver NRX+ Saltwater den kraft, linehastighed og loop-stabilitet, der forventes af moderne ”Fast-Action” stænger, uden at gå på kompromis med "følelse" og finesse, selv på korte afstande. Det betyder. Uanset kastedistance eller sværhedsgrad, giver NRX+ dig som lystfisker, mulighed for selvtillidsforøgende kontrol i mindre end ideelle situationer.

I denne Saltwater serie kommer der to NRX+ modeller, nemlig NRX+ S 790-4 og NRX+ S 890-4. de er pakket med kraft og er designet til at giver dig et forspring i situationer hvor der skal noget ekstraordinært til at lande fluen foran fisken.

Stængerne er lette og med en hurtig aktion, som gør det nemt for fiskeren at komme ud på distancen. Modsat andre mere stive stænger, arbejder NRX+ stængerne fantastisk hele vejen ned gennem klingen og kan med rolige dobbelttræk opnå enorm line fart.

Design

Ligesom alle andre stænger fra G.Loomis, så er NRX+ serien også designet af den berømte, og tidligere mangedobbelte verdensmester i fluekast, Steve Rajeff. Steve har været med lige fra starten, og har været med til at give G.Loomis sin plads på øverste paket, når det kommer til fluestænger. Han er grunden til, at disse stænger har denne unikke aktion, og er en garanti på at kvaliteten er helt i top, når det kommer til kasteegenskaber. 

Hvorfor NRX+ Saltwater?

Kraft og præcision, så kort kan det siges… Når du befinder dig et sted hvor du skal bruge begge disse ting, så er G.Loomis NRX+ S det klart bedste valg til dig. Du får den bedste og mest moderne teknologi, pakket ind i et design som er utrolig veludført og smukt. Dette er saltvands stangen over dem alle! Knæk&Bræk.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre