100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

G. Loomis IMX-PRO

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af G. Loomis IMX-PRO. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste G. Loomis IMX-PRO produkt lige her på Korsholm.dk

G. Loomis IMX-PRO

Den tredje stangserie i rækken af nye stænger, som er landet i butikken fra G. Loomis. Og dette er en serie af stænger, som sparker alt konkurrence væk i dens prisklasse! En række fede stænger som kan bruges herhjemme, blandt andet til kystfiskeriet efter havørreder, eller i åen når der skal kastes præcist og med smalle loops. IMX-Pro serien er det seneste skud på stammen i IMX-serien, som har eksisteret siden slut 80´erne, og de har bestemt ikke skuffet os. Her er tale om en stang som kaster, og fisker utrolig lækkert, og som yder bedre end dens pris indikerer. IMX-Pro serien er bygget efter fiskeguiders ønske om en alsidig serie med specialbyggede aktioner til hver enkelt model, for at opfylde alle de krav som måtte stilles af den moderne fisker. Med den ultimative balance mellem smukke detaljer, positive fornemmelser og utrolig holdbarhed, er IMX-Pro en ”gamechanger” på det danske marked for ørredfiskere.

Design

Ligesom alle andre stænger fra G.Loomis, så er IMX-Pro serien også designet af den berømte, og tidligere mangedobbelte verdensmester i fluekast, Steve Rajeff. Steve har været med lige fra starten, og har været med til at give G.Loomis sin plads på øverste paket, når det kommer til fluestænger. Han er grunden til, at disse stænger har denne unikke aktion, og er en garanti på at kvaliteten er helt i top, når det kommer til kasteegenskaber. 

Teknologien bag stængerne

Conduit Core

Traditionelt set, når klingens diameter øges, så gør mængden af materiale det samme. Dette var den eneste måde at sikre klingens styrke og holdbarhed i den nederste del af stangen. Conduit Core teknologien fjerner overskydende rulninger af grafik, og erstatter den med alternativt materiale som har samme styrke, men en markant lettere vægt. Fiskeren skal bruge mindre energi på at bevæge stangen, hvilket øger effektiviteten af den energi som kræves for at skyde linen og fluen afsted.

Multi-Taper Design

Siden 1982 har G.Loomis rykket grænserne for fremstillingsteknologi, materialeinnovation og produktdesign. Det er derfor, G. Loomis fluestænger leverer overlegen ydeevne, øger lystfiskeroplevelsen og effektiviteten på vandet. Selvom der allerede er utallige eksempler på denne filosofi, indkapsler især én teknologi deres stræben efter at bygge de mest avancerede stænger i verden: Multi-Taper Design. Multi-Taper Design beskrives bedst som en serie af "mikro-tapers" inden for den samlede tapering af stangen. Denne unikke, proprietære proces giver G.Loomis mulighed for at bruge mere materiale på potentielle brudpunkter og mindre materiale alle andre steder. Resultatet er en række stænger i denne serie der har præcist definerede aktioner, der skaber en perfekt balance mellem holdbarhed og ydeevne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her