100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

G. Loomis NRX+LP

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af G. Loomis NRX+LP. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste G. Loomis NRX+LP lige her på Korsholm.dk

G. Loomis NRX+LP

Enhver tørflue fisker ved det. Der er kun en chance, for at levere fluen til en sulten ørred, som lige har vist sig  overfladen. Den chance har du næppe lyst til at forspilde på grund af dit grej. G. Loomis er kommet på banen, med et mesterværk af en tørflue pind. Når målet er en undvigende og sky trofæørred, vejen dertil er banet med træer, buske og omskiftelige strøm render, så er midlet den nye G. Loomis NRX+ LP.

LP står for Light Presentation og det må vi så sandelig sige at den lever op til. En super lækker klinge som kaster med utrolig præcision og delikatesse. Alt hvad du har brug for når du skal servere en lille tørflue for snuden af en stor fisk.

G. Loomis NRX+ LP er spækket med lækre features, og er bygget på de allerbedste materialer på markedet.

Multi-Taper Design

Siden 1982 har G.Loomis rykket grænserne for fremstillingsteknologi, materialeinnovation og produktdesign. Det er derfor, G. Loomis fluestænger leverer overlegen ydeevne, øger lystfiskeroplevelsen og effektiviteten på vandet. Selvom der allerede er utallige eksempler på denne filosofi, indkapsler især én teknologi deres stræben efter at bygge de mest avancerede stænger i verden: Multi-Taper Design. Multi-Taper Design beskrives bedst som en serie af "mikro-tapers" inden for den samlede tapering af stangen. Denne unikke, proprietære proces giver G.Loomis mulighed for at bruge mere materiale på potentielle brudpunkter og mindre materiale alle andre steder. Resultatet er en række stænger i denne serie der har præcist definerede aktioner, der skaber en perfekt balance mellem holdbarhed og ydeevne.

NRX Matrix

Essensen af perfektion. Ved at bruge Mega-modulus materiale med utrolig trækstyrke og deres mest avancerede proprietære GL7 Resin System, er stænger bygget på NRX matrixen de letteste, mest følsomme traditionelt konstruerede grafitstænger nogensinde produceret af G. Loomis. Lystfiskere kan nemt mærke forskellen på, at deres agn trækker hen over sand, grus og sten i vanddybder på mere end 10m. Grafitten, resin og komponenterne, der bruges til at konstruere disse stænger, kommer til live, hvilket gør det muligt for lystfiskeren at være sikker på, at han har det rigtige værktøj til jobbet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her