100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

G. Loomis Asquith

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af G. Loomis Asquith. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste G. Loomis Asquith produkt lige her på Korsholm.dk

G. Loomis Asquith

Spiral X Technology

Asquith serien er det tydelige resultat af et globalt samarbejde mellem udviklerne fra G.Loomis og Shimanos produktionsanlæg i Japan. Denne serie af stænger er taget til et helt nyt niveau, blandt andet ved hjælp af Shimano Spiral X Technology. Denne form for grafit bliver normalt brugt i spinnestænger, og er aldrig før blevet brugt til at opbygge klinger til fluestænger. Ved at benytte denne teknologi er det blevet muligt at begge en fluestang med mindre materiale, ja faktisk så er denne serie af stænger 15-20% lettere end nogen anden G.Loomis stangserie der er blevet produceret. Det betyder at diameteren er betydelig mindre, og det vil følelse som at kaste en mindre klasse stang, end den man faktisk står med i hænderne. Sammenligner man Asquith 9´ #6 med en NRX 9´ #4 så er klingen tyndere på Asquith´en. Det giver en meget let stang og en helt utrolig præcision i kastene. Ved hjælp af Spiral X teknologien får vi også en stangspids der ikke twister fra side til side, men kun bevæger sig i en retning, nemlig frem og tilbage. Det betyder at præcisionen på denne stang simpelthen springer skalaen – der findes ikke en mere præcis stang på markedet, end G.Loomis Asquith.

Designet af Steve Rajeff

Asquith stængerne er, ligesom alle andre G.Loomis stænger, designet af den legendariske Steve Rajeff som, blandt andet, er verdensmester i fluekast, og det mærkes i disse stænger. De vil bare kaste langt, igen og igen. Der er mange features som skiller sig ud på denne serie af stænger, blandt andet er de bygget med smallere stripping gaurds, som giver højere fart i linen, og er med til at skabe tynde linebuer, længere kast og bedre præcision. Ligeledes skal det fremhæves at vægten på disse stænger er fantastisk. At præsentere en flueline ved modsatte bred eller ud over et badekar en hel dag, uden at blive træt i armen, er nu ikke længere et problem.

Hvilken fluestang skal jeg vælge?

Dette spørgsmål har selvfølgelig flere svar – Men det korte er: ”Den er passer bedst til dit fiskeri”. Betydende, at hvis du skal fiske efter laks i en stor flod eller å, så vil en Spey stang eller en tohånds-stang være det perfekte match. Her er Asquith Fly Spey 13´ #7 eller Asquith Spey 13´6 #8 det oplagte valg. Fisker du derimod i en mindre å eller på kysten, så skal du kigge på modellen Asquith 590 eller Asquith 690 som begge to vil kunne opfylde dine vådeste drømme om at blive den bedste kaster på pladsen den dag, og alle andre dage. Uanset hvilken en af disse modeller du ender med at få i hånden, så er Vi sikre på at du vil komme til at føle dig som en vaskeægte kastekonge ude ved vandet – Knæk&Bræk.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her