100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

G. loomis NRX+ freshwater

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af G. loomis NRX+ freshwater. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste G. loomis NRX+ freshwater produkt lige her på Korsholm.dk

G. Loomis NRX + Freshwater

G. Loomis NRX+

På dage hvor planen synes perfekt og du føler alt er under kontrol, kan vejret hurtigt vende og komme med uforudsete udfordringer. Vinden skifter og pludselig står du i forhold som du ikke havde regnet med. I disse situationer har du brug for at, kunne overvinde forholdene og genvinde kontrol af situationen. Med denne nye NRX+ stangserie fra G.Loomis er dette nu muligt. Du får et kraftfuldt våben som kan sætte dig på rette kurs, og hjælpe dig i kampen mod forholdene. Med et primært fokus på at maksimere alsidighed, forbedrer disse tilpasningsdygtige stænger, lystfiskerens kapacitet og udvider taktiske muligheder, i vanskelige fiskesituationer.

Design

Ligesom alle andre stænger fra G.Loomis, så er NRX+ serien også designet at den berømte, og tidligere mangedobbelte verdensmester i fluekast, Steve Rajeff. Steve har været med lige fra starten, og har været med til at give G.Loomis sin plads på øverste paket, når det kommer til fluestænger. Han er grunden til, at disse stænger har denne unikke aktion, og er en garanti på at kvaliteten er helt i top, når det kommer til kasteegenskaber. 

Teknologien bag stængerne

Multi-Taper Design

Siden 1982 har G.Loomis rykket grænserne for fremstillingsteknologi, materialeinnovation og produktdesign. Det er derfor, G. Loomis fluestænger leverer overlegen ydeevne, øger lystfiskeroplevelsen og effektiviteten på vandet. Selvom der allerede er utallige eksempler på denne filosofi, indkapsler især én teknologi deres stræben efter at bygge de mest avancerede stænger i verden: Multi-Taper Design. Multi-Taper Design beskrives bedst som en serie af "mikro-tapers" inden for den samlede tapering af stangen. Denne unikke, proprietære proces giver G.Loomis mulighed for at bruge mere materiale på potentielle brudpunkter og mindre materiale alle andre steder. Resultatet er en række stænger i denne serie der har præcist definerede aktioner, der skaber en perfekt balance mellem holdbarhed og ydeevne.

NRX Matrix

Essensen af perfektion. Ved at bruge Mega-modulus materiale med utrolig trækstyrke og deres mest avancerede proprietære GL7 Resin System, er stænger bygget på NRX matrixen de letteste, mest følsomme traditionelt konstruerede grafitstænger nogensinde produceret af G. Loomis. Lystfiskere kan nemt mærke forskellen på, at deres agn trækker hen over sand, grus og sten i vanddybder på mere end 10m. Grafitten, resin og komponenterne, der bruges til at konstruere disse stænger, kommer til live, hvilket gør det muligt for lystfiskeren at være sikker på, at han har det rigtige værktøj til jobbet.