100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

G. Loomis fiskestang

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af G. Loomis fiskestæner. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste G. Loomis fiskestang lige her på Korsholm.dk

G. Loomis fiskestang

IMX Steelhead Spin

Spinnestænger fra G. Loomis. Der er kommet nogle forskellige modeller til i butikken, men ens for dem alle er at de passer perfekt til det moderne danske fiskeri. Kræftfulde stænger som har en blød og sensitiv spids, der gør det nemt og trygt at fighte store som små fisk. Det er tydeligt at se at disse stænger er lavet af nogle som har styr deres kram. Balancen og aktionen i disse stænger er helt utrolig. På udseendet er det, typisk G. Loomis, ikke noget mesterværk, men en meget rå stil, som de traditionelt altid har holdt sig til, og i stedet for brugt tiden og energien på selve klingen og den ydeevne. Disse stænger kommer i et stort udvalg, lige fra en 9´ 2-15 grams op til en 11´4. Sidstnævnte som er tiltænkt det danske laksefiskeri, og er en stang som vi tror rigtig meget på. Så uanset om du fisker i putten, søen, kysten eller ved åen, så har vi har fundet et bud på ”klassens frække dreng” i form af disse super fede spinnestænger fra G. Loomis. Og hvis du skulle have nogen tvivl om hvorvidt de kan leve op til dine høje forventninger, så kom ind forbi hos Korsholm og prøv dem – Vi er ikke i tvivl om at, de vil sparke benene væk under dig fra første sekund!  

Design

Ligesom alle andre stænger fra G.Loomis, så er disse spinnestænger også designet at den berømte, og tidligere mangedobbelte verdensmester i fluekast, Steve Rajeff. Steve har været med lige fra starten, og har været med til at give G.Loomis sin plads på øverste paket, når det kommer til deres klinger. Han er grunden til, at disse stænger har denne unikke aktion, og er en garanti på at kvaliteten er helt i top, når det kommer til kasteegenskaber. 

Multi-Taper Design

Siden 1982 har G.Loomis rykket grænserne for fremstillingsteknologi, materialeinnovation og produktdesign. Det er derfor at alle G. Loomis´ stænger leverer overlegen ydeevne, øger lystfiskeroplevelsen og effektiviteten på vandet. Selvom der allerede er utallige eksempler på denne filosofi, indkapsler især én teknologi deres stræben efter at bygge de mest avancerede stænger i verden: Multi-Taper Design. Multi-Taper Design beskrives bedst som en serie af "mikro-tapers" inden for den samlede tapering af stangen. Denne unikke, proprietære proces, giver G.Loomis mulighed for at bruge mere materiale på potentielle brudpunkter, og mindre materiale alle andre steder. Resultatet er en række stænger i denne serie der har præcist definerede aktioner, der skaber en perfekt balance mellem holdbarhed og ydeevne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her