100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Weekend tilbud

Vi holder i denne uge vores weekend tilbud. Det betyder at du kan finde flere af vores produkter til en ekstra god pris, men kun i denne weekend. Du kan herunder se alle de varer som er på tilbud her i weekenden. 

Lokkefugle og lokkekald

Når man går på andejagt, gåsejagt og jagt efter andet fuglevildt, er det utrolig vigtigt at have det rigtige jagtudstyr. Hos os kan du finde nogle af lokkefugle og lokkekald i hele Danmark. Vi har et bredt udvalg af lokkefugle til alle jagtformer. Du kan bl.a. finde lokkeænder, lokegæs, lokkekrager, lokkeduer, lokkeugler og mange flere forskellige lokkefugle.

Selvom man har en masse lokkerne ude, er det ikke altid en selvfølge at det har den optimale effekt. Til at optimere chancerne for en succesfuld jagt, er et lokkekald med til at gøre lokkerne realistiske, så både lyd og udseende er realistisk. Der er meget forskel på sværhedsgraden ved brug af lokkekald. Derfor har vi valgt både at have lokkekald med mange forskellige sværhedsgrader, så der er noget til enhver jæger. Til andejagt kan du finde lokkekald fra Dangate, Zink, ACME og flere. Samme store udvalg af brands finder du af lokkekald til gæs, hvor du også kan differentiere alt efter om du jager grågæs, kortnæbbet gæs eller canadagæs.

Det er ikke kun til fuglejagt der er brug for lokkekald. Det er en god ting at have lokkekald til alle forskellige jagtformer. Om det er et lokkekald til ræve når du er på predator jagt, eller om du er på jagt efter råvildt og har brug for et bukkekald, så har vi alt det nødvendige jagtudstyr.