100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Vinterudsalg

Vores vinterudsalg er i gang og herunder kan du se alle vores varer. Vi har samlet alle vores produkter der er med i vinterudsalget herunder. Du kan også gøre vinterudsalget mere specifikt ved at gå ind i en af underkategorierne.

Vinterudsalg

*Vores vinterudsalg består af nedsatte produkter som vi gerne vil “sælge ud” af. Dette betyder at tilbuddet i de fleste tilfælde vil gælde så længe lager haves.

Vinterudsalg 2022 hos Korsholm

Velkommen til vores vinterudsalg 2022! Her kan du få et hurtigt overblik over vores tre hovedkategorier jagt, fiskeri og outdoor, hvor du kan finde en masse billige og gode vinterudsalgs priser og tilbud. Gå på opdagelse i vores vinterudsalgs univers herunder.

Generelt om vores kategori med vinterudsalg

Dette er vores kategori hvor du kan få et overblik over alle de ting vi har på tilbud til vores vinterudsalg, vores vinterudsalg findes både her på vores hjemmeside, og i vores fysiske butik i Skjern, Danmark. Vinterudsalg er også tit refereret til som et januarudsalg, men da vi ikke altid holder vores vinterudsalg i januar, bruger vi ofte ordet vinterudsalg i stedet. Her til vores vinterudsalg kan du selvfølgelig finde mange gode tilbud, dette kunne eks. være på tøj, vinterjakker og fodtøj (med dette er ikke altid tilfældet). Vi prøver så vidt muligt at have nogle af de bedste priser og produkter her til vores vinterudsalg så der er størst mulige chance for at du finder det du leder efter.

Om Korsholm og vores vinterudsalg

Hvis du ikke allerede kender os og vores vinterudsalg kan du læse mere om os her på vores siden om Korsholm. Eller er vi kort fortalt en forretning som beskæftiger sig med jagt produkter, fiskegrej, outdoor og outdoor. Dette vil sige at vores fokuspunkter herunder vinterudsalget også vil være under disse hovedkategorier, så du f.eks kan finde januarudsalg på jagt, fiskeri og sport. Vi ønsker dig et rigtig godt vinterudsalg!

Korsholm vinterudsalg i 2020

Velkommen til årets vinterudsalg. D. 8.-9. februar er du inviteret til det årlige vinterudsalg hos Korsholm i Skjern, hvor vi slår dørene op til et væld af gode tilbud. Udsalget foregår primært i butikken, men hvis du ikke har mulighed for at besøge os i Skjern, skal du selvfølgelig ikke snyde. Du kan bl.a. i jagt- og outdoorafdelingen finde udvalgte vintertilbud, som både kan købes online og i butikken. Vi glæder os til at se dig i butikken d. 8. og 9. februar.

Åbningstider 8.-9. februar.

Fredag: 09.30-21.00

Lørdag: 09.00-13.00

Vil du have chancen for at vinde et gavekort på kr. 3000,- så husk at deltage i vores facebook konkurrence.