100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

 

Rævejagt

Læs mere omkring rævejagt

 

Introduktion til rævejagt

 

Her kan du læse mere omkring rævejagt i dens forskellige former. Du kan eksempelvis læse hvornår på dagen det er bedst at være på rævejagt. Så kan du også læse lidt omkring gravjagt og det at have hunden med på rævejagt. 

" Rævejagt generelt "

Er du også til rævejagt?

Hvornår er rævejagt bedst?

Vinteren er et fantastisk tidspunkt at jage ræve på. Her er rævens fødemuligheder nemlig begrænset, og ræven har brug for ekstra kalorier til at komme igennem vinteren. Det bedste tidspunkter på dagen er tidlig morgen, eller lige inden solen går ned. Hvis du jager om morgenen, så er det vigtigt, at du finder din position så lydløst som muligt, når du kommer frem til graven, fordi ræven sandsynligvis allerede er ude for at lede efter føde. Når du er kommet lydløst frem til din fortrukne position, kan det være en god ide lige at vente 5-10 minutter inden du bruger lokkekaldet.

Gravjagt

Gravjagt er en jagtform, hvor de kan være en god ide, at man ikke er alt for mange. Det kan skyldes at hvis der samles for mange jægere omkring rævegraven, så kan det være med til at skabe uro ved graven. Typisk foregår gravjagt fra slutningen af oktober til jagtsæsonens udløb. Det er nemlig i de her måneder at rævens skin er bedst. Jagten kan både foregå i naturgrave eller kunstigt anlagte rævegrave. De fleste ræve nedlægges ved kunstgrave, som for det meste består af kunstigt nedlagte betonrør.

Rævejagt med jagthunde

En af grundene til at kunstgrave er mere populære er blandt andet fordi at det er mere sikkert at færdes dernede for hunden. Jagthunden bliver brugt som en form for udsmider, der slippes løs ved en af gravens indgange. Her kan hunden hurtigt afgøre om der er ræve dernede eller ej. Det er vigtigt ikke at presse hunden for meget her, da det er med til at gøre hunden mere usikker. Det kan resultere i at man spilder tid ved tomme grave, eller at hunden kommer til at gå ned i en grav hvor der er grævlinger.

" Udstyr til rævejagt "

Udstyr til rævejagten

Herunder finder du nogle af alle de produkter Korsholm har til rævejagt. Om du er nybegynder eller erfaren rævejæger, så er der helt sikkert et eller andet du kunne bruge. 

" FAQ "

Folk spørger ofte

Der er pt. ingen spørgsmål omkring rævejagt.

Relaterede artikler

Find de nyeste tilbud, nyheder og sæson aktuelle produkter

 

"Alt indenfor jagt, fiskeri og outdoor."