100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

 

Gåsejagt

Her kan du læse mere omkring gåsejagt

 

Introduktion til gåsejagt

 

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af særligt udvalgt udstyr til gåsejagt, så hvis du er til gåsejagt, og leder efter noget godt grej til jagten, så er du kommet til det helt rigtige sted.

" Gåsejagt generelt "

Få succes på gåsejagten

Grej i høj kvalitet giver dig sammen med et godt forarbejde de bedste betingelser for en succesrig gåsejagt.

 

Når det gælder lokkefugle, så er rådet: Køb i den bedste kvalitet, du har budget til. Anskaf dig hellere få lokkefugle af god kvalitet end mange i tvivlsom og mangelfuld udførelse. Du får det optimale setup til at efterligne en naturlig flok landede gæs ved at bruge lokkegæs skaller sammen med full body lokkegæs og bevægelige pose lokkere. Husk også vigtigheden af at benytte lokkegæs med flere forskellige krops- og hovedstillinger.

 

Godt skjult

For at få det maksimale udbytte af gåsejagten skal dit skjul skal være effektivt, og må på ingen måde afvige fra det øvrige terræn – for det opdager gæssene straks… Eksempelvis får du med Power Hunter liggeskjul både god plads og komfort til en hel dags jagt, samt et perfekt 360 graders udsyn. Det er et godt bud på et effektivt skjul, der let kan placeres på de steder, hvor gæssene naturligt lander. Detaljerede og naturtro lokkegæs i høj kvalitet sammen med et effektivt og komfortabelt skjulested betaler sig. Tålmodighed og øvelse gør resten. Se vores bud på gode investeringer til gåsejagten herunder… På gensyn | Knæk & Bræk

" Udstyr til gåsejagt "

Udstyr til gåsejagt

Herunder kan du finde produkter som er special udvalgt til gåsejagt. Der er både produkter til nybegyndere og til de mere rutinerede som vil løfte deres jagt niveau.

FAQ

Folk spørger ofte

Der er ingen spørgsmål omkring gåsejagt lige nu.

Relaterede artikler

Find de nyeste tilbud, nyheder og sæson aktuelle produkter

 

"Alt indenfor jagt, fiskeri og outdoor."

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her