100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Myggeskræmmer

Små gasdrevne myggeskræmmere gør de lune sommeraftener til hyggelige begivenheder uden stik og summen. Lydløs og lugtfri, nem at medbringe. Myggespray er et godt alternativ, når du er på farten. 

Myggeskræmmer

Her kan du se hele vores udvalg af myggeskræmme. Vi har i denne kategori et udvalg af myggeskræmmere fra mærket Thermacell, som helt sikkert vil skræmme myggene væk, og beskytte dig mod myggestik. En myggeskræmmer fra Thermacell er rigtig god til at holde myggene på, hvilket kan være en fordel i forhold til en myggefanger, da der ikke vil ligge døde myg rundt omkring, men i stedet vil de holde sig væk. Disse myggeskræmmere fra Thermacell kan også bruges som en slags myggespray, da de fleste af disse myggeskræmere er så små og mobile, at du sagtens kan have dem med dig på farten. Så hvis du vil undgå myg og deres irriterende myggestik samt summen, så er en myggeskræmmer lige noget for dig.

Lidt om myggeskræmmer

Der er mange fordele ved en myggeskræmmer, da det som regel er en lille mobil enhed som du kan tage med dig, og sætte hvor du vil. De fleste myggeskræmmere fungere ved at sprøjte myggebeskyttende dufte ud i luften, som vil holde myggene væk, dette fungerer særdeles godt til camping, fiskeri eller under anden form for udendørs aktivitet. En myggeskræmmer kan også i nogle tilfælde være et rigtig godt alternativ til et myggenet og myggelys, f.eks. hvis du sidder en sommeraften på din terrasse. En myggeskræmmer er ikke en myggedræber, men den klare jobbet med et stort 12-tal.

En god myggeskræmmer

En god myggeskræmmer er naturligvis en der kan holde diverse myg og andre insekter på afstand når du ønsker at nyde en lun sommeraften i haven. Hos Korsholm i Skjern finder du både Myggespray, myggenet samt de såkaldte myggeskræmmere. Langt de fleste af vores myggeskræmmere her ved Korsholm fungerer, ved at de udsondrer et middel. Som skaber en beskyttelseszone på 20 m² med op til 96% beskyttelse. De er alle lette at transporteres og kan bruges hjemme i haven, såvel som på camping eller teltturen.